Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Protlak - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Slepice v omáčce se zeleninou

Slepice v omáčce se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Omytou slepici vložíme do vařící vody. Zeleninu očistíme a s kořením přidáme k masu. Vaříme asi dvě hodiny (po cca půl hodině vytáhneme 1 mrkev a uschováme). Maso musí…

Telecí pečeně z pomalého hrnce

Telecí pečeně z pomalého hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso si předem naložíme. Osolíme, opepříme a pomažeme hořčicí. Zalijeme olejem a přidáme promáčknuté stroužky česneku a na čtvrtinky pokrájenou cibuli. Necháme aspoň do…

terezicka1

40 min

Moje rajská s hovězím masem

Moje rajská s hovězím masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Hovězí přední omyjeme a dáme ho hrnce s vodou, přivedeme k varu a poté vhodíme jeden sáček s kořením. Necháme bublat pod pokličkou, občas přilijeme vodu. Vaříme, dokud…

lulu235

150 min

Čertovský guláš

Čertovský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pálivý gulášek připravte podle receptu. Nechte ho odležet (i když se to prý nemá) ať se chutě propojí. Připravte k němu vymazlený hrnkový knedlík, naložte plný talíř a…

RubyRom

80 min

Sojové kostky

Sojové kostky

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Sojové kostky připravíme podle návodu. Na oleji si orestuji na jemno nakrájenou cibuli a přidám na malé proužky nakrájenou papriku, chvíli orestuji a přidám uvařené…

zdralkovap

30 min

Rumový zvěřinový guláš

Rumový zvěřinový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Osmahneme sibuli, zasypeme paprikou, vložíme maso, marmeládu a opečeme. Osolíme, přidáme drcený kmín, pepř, utřený česnek a mírně podlijeme vývarem. Dusíme pod pokličkou…

Špekáčky na pivu a tymiánu

Špekáčky na pivu a tymiánu

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Špekáčky oloupeme a překrojíme napůl, po vrchu nakrájíme do křížku. Cibuli oloupeme a nakrájíme na slabá půl kolečka.Špekáčky vložíme do pekáčku, zasypeme cibulí,…

Luucca

65 min

Chilli con carne (po česku)

Chilli con carne (po česku)

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Fazole namočené přes noc ráno slijeme a zalité čistou vodou asi 5 cm nad fazole vaříme 3-4 hodiny. Kontrolujeme hladinu aby nakonec nebyly nasuchu.Ve velké hluboké pánvi…

Tom Beyk

100 min

Základní smetanová zmrzlina

Základní smetanová zmrzlina

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Během horkých letních dnů přijde vhod osvěžující chutná zmrzlina. Připravit domácí zmrzlinu není nic těžkého - vyzkoušejte například smetanovou zmrzlinu, nebo zvolte…

zizala

15 min

Vepřové ptáčky na víně

Vepřové ptáčky na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jeden z tradičních pokrmů naší kuchyně jsou ptáčci. Zarolovaný plátek masa, který je plněný zpravidla vejcem, okurkou a uzeninou. V tomto receptu použijeme vepřovou kýtu…

RubyRom

75 min

Malinová omáčka

Malinová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Ovoce podlijeme vodou a podusíme. Ve smetaně rozmícháme Solamyl, směs přimícháme do ovoce, promícháme a necháme přejít varem. Osladíme. Teplou omáčkou poléváme kynuté…

QakQak

25 min

Malinová omáčka

Malinová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Ovoce podlijeme vodou a podusíme. Ve smetaně rozmícháme Solamyl, směs přimícháme do ovoce, promícháme a necháme přejít varem. Osladíme. Teplou omáčkou poléváme kynuté…

QakQak

25 min

1 2 3 4 5 6 7

Naposledy jste si prohlédli