Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Protlak - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Trenčianské fazole s párkem

Trenčianské fazole s párkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Přes noc namočíme fazole a uvaříme, vývar ponecháme. Na sádle zpěníme cibuli a zaprášíme. Restujeme.Přidáme protlak a mletou papriku, poté fazole i s vývarem a krátce…

Lasagne bez bešamelu..

Lasagne bez bešamelu..

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na trošce oleje si zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso, okořeníme osolíme a přidáme prolisované stroužky česneku. Až maso trošku zhnědne a orestuje se…

amarcha

45 min

Rybízová zmrzlina

Rybízová zmrzlina

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Smícháme vodu s pudinkovým práškem, cukrem, špetkou skořice a za stálého míchání přivedeme k varu. Povaříme cca 2 minuty a za občasného promíchání zchladíme. Rychleji to…

Merylas

60 min

Křenová sekaná na smetaně

Křenová sekaná na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Mleté maso důkladně promícháme s ostatními ingrediencemi, aby se všechny přísady dobře spojily. Vytvarujeme 2 masové šišky.V pekáčku, ve kterém budeme maso péct,…

mika59

90 min

Vepřové ptáčky na víně

Vepřové ptáčky na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jeden z tradičních pokrmů naší kuchyně jsou ptáčci. Zarolovaný plátek masa, který je plněný zpravidla vejcem, okurkou a uzeninou. V tomto receptu použijeme vepřovou kýtu…

RubyRom

75 min

Hovězí Stroganoff à la Silvia

Hovězí Stroganoff à la Silvia

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Maso (stejk) nakrájame na pásiky. Pridáme papriku, posolíme a pokoreníme. Taktiež pripravíme cibuľu, cesnak, šampiňóny, uhorky a petržlenovú vňať.V recepte používam…

Silviaze

15 min

Kuřecí směs na tortily

Kuřecí směs na tortily

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cibuli nakrájíme na drobno a osmahneme, k ní přidáme na kousky kuřecí maso a necháme opéct. Přidáme sůl, mletý pepř, trochu sójové omáčky a grilovací kořeni s bylinkami…

Kike Ciperka

30 min

Slepice v omáčce se zeleninou

Slepice v omáčce se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Omytou slepici vložíme do vařící vody. Zeleninu očistíme a s kořením přidáme k masu. Vaříme asi dvě hodiny (po cca půl hodině vytáhneme 1 mrkev a uschováme). Maso musí…

Sojové kostky

Sojové kostky

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Sojové kostky připravíme podle návodu. Na oleji si orestuji na jemno nakrájenou cibuli a přidám na malé proužky nakrájenou papriku, chvíli orestuji a přidám uvařené…

zdralkovap

30 min

Skvělá pizza

Skvělá pizza

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Tekuté složky korpusu dáme do pekárny, nasypeme mouku a ostatní položky, kvasnice rozdrobíme úplně nahoru a zapneme program těsto.Do plechů připravíme pečící papír. Než…

amarcha

90 min

Falešný "segedín" z cukety Videorecept

Falešný "segedín" z cukety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Dostali jste cuketu? V období cuket se hodí každý recept na zpracování těchto úrodných krasavic. Nenápadná dýně se příjemně vnutí k vůni masa, česneku, papriky a…

mika59

50 min

Rumový zvěřinový guláš

Rumový zvěřinový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Osmahneme sibuli, zasypeme paprikou, vložíme maso, marmeládu a opečeme. Osolíme, přidáme drcený kmín, pepř, utřený česnek a mírně podlijeme vývarem. Dusíme pod pokličkou…

Špekáčky na pivu a tymiánu

Špekáčky na pivu a tymiánu

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Špekáčky oloupeme a překrojíme napůl, po vrchu nakrájíme do křížku. Cibuli oloupeme a nakrájíme na slabá půl kolečka.Špekáčky vložíme do pekáčku, zasypeme cibulí,…

Luucca

65 min

Zabíjačkový guláš

Zabíjačkový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Období masopustu provázejí nejen různé oslavy, ale hlavně dobré jídlo. Právě v této době se konají tradiční zabijačky a vy si můžete připravit výbornou sytou specialitu…

Kuře po selsku

Kuře po selsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Kuře protkneme rozmarýnem a česnekem. Osolíme, opepříme a dáme na pekáček s rozpuštěnou slaninou.Pečeme až zrůžoví, přidáme oloupaná rajčata a až se rozvaří, podlijeme…

1 2 3 4 5 6 7

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více