Zapečené těstoviny podle Angie
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 940 kJ / 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,68 g |
Tuky | 9,56 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 32,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
100g sojového masa namočíme na 30min do vody(500ml) s bujonem (hovězím).
Můžeme i použít klasický hovězí vývar.
Po uplynutí 30min slijeme vodu a zbytek nasáknutého masa vymačkáme
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 11. 2012 16:48
Tý joAduš,zapékané těstoviny jsou u nás oblíbené,ale se sojovým masem by mě to nenapadloRecept se mi líbí+3
7. 11. 2012 18:25
Tak jsem jim napsala, tak snad smažou. Tento recept je ten pravý ;)
7. 11. 2012 18:19
Adél, napiš adminům, Ty sama rcp nesmažeš, oni se o to postarají
7. 11. 2012 18:08
Sekl se mi počítač a omylem to tu je dvakrát. Nevíte, jak se to maže? Díky
7. 11. 2012 18:00
proč je tu totožný recept 2x jen s jiným názvem
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 7 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 8 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 10 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 20 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Hrníčkový mrkvový koláč s jogurtovou polevou
Princezna@Lada uvařila před 56 minutami
Dušené vepřové kotlety
RadaNaty uvařila před 1 hodinou
Pudingové lívance (bez mouky)
projach uvařil před 1 hodinou
Rajská omáčka s hovězím masem
PetraJ7 uvařila před 2 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Santiago uvařila před 2 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
es.jana.dobrecova uvařil před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 4 hodinami
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
10 zapečených večeří: Jak na ty nejlepší šunkofleky, francouzské brambory a zapečený bramborák?
Další recepty
Tématické fráze: klasické zapečené těstoviny zapečené těstoviny se sojovým masem zapečené těstoviny klasické zapečené těstoviny s sojovým masem zapečené těstoviny klasické zapékané těstoviny těstoviny motýlci recepty zapečené těstoviny se sólovým masem recept na testoviny jmenem motyli zapékané těstoviny se sojovm masem těstoviny se sojovým masem zapékané těstoviny podle zapečené těstoviny sklasické zapečené těstoviny sklasické lasické zapečené těstoviny zapečené těstoviny hrášek mražený zapečené těstoviny se sojovým těstoviny zapečené se sojovým masem těstoviny motýlci recept zapečené těstoviny z sojovým masem
Suroviny: těstoviny farfalle, protlak, vejce, mléko, kečup sladký, maso sojové, hrášek mražený, sýr tvrdý, olej olivový, sůl, pepř, koření provensálské
Zapečené těstoviny podle Angie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6K4z
5 názorů