Krůtí prso se smetanovou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenVychutnejte si toto lahodné sváteční jídlo se zajímavou přílohou. Opečený plátek krůtího masa podlijete jednoduchou smetanovou omáčkou a servírujete s knedlíky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vychutnejte si toto lahodné sváteční jídlo se zajímavou přílohou. Opečený plátek krůtího masa podlijete jednoduchou smetanovou omáčkou a servírujete s knedlíky…
Z Wikipedie: Boršč (také boršč, bortsch, borstch, Borsh, boršč, Ukrajinský: борщ, v jidiš: באָרשט) je polévkou, která je populární v mnoha zemích střední a východní…
Nejdřív nachystáme alobal na měšce - cca 20x20 cm, ve dvojité vrstvě na každý měšec.Vepřové plátky lehce osolíme a opepříme. Krůtí prsa nakrájíme na kousky a na chvíli…
Jemné krůtí maso a sezónní zelenina, jakou jsou papriky, vytvoří společně chutné jídlo. Papriky budou díky odstranění slupky lépe stravitelné i chutnější. Pokrm…
Pokud rádi navštěvujete asijské restaurace, určitě vyzkoušejte tento pokrm. Minutková barevná krůtí směs na asijský způsob je skvěle ochucená a její příprava vám…
Krůtí maso nakrájíme na tvar, který nám vyhovuje, a v tomto případě jsou vhodné širší proužky. Nasolíme a obalíme ve směsi oleje a koření Asia. Dáme odležet do lednice.…
Krůtí prsa naporcované na řízky rozklepeme. Jemně posolíme a poklademe napřed šunkou a na ni pak položíme hranolek sýra. Zamotáme a spíchneme jehličkou. Na povrchu ještě…
Krůtí maso nakrájíme na menší kostky a dáme aspoň na 2-3 hodiny marinovat do lednice spolu s olejem ze sušených rajčat a italským kořením.Gnocchi uvaříme v osolené vodě…
Z krůtího masa můžeme připravit mnoho výtečných pokrmů. Třeba i takovou masovou směs po uzenářsku. Ke kouskům krůtího masa přidáme ještě klobásu, uzené maso a žampiony a…
Očištěné maso nakrájíme na 3 díly tak, aby vznikly poměrně stejné obdélníkové kusy (odřezky, špičky dáme stranou k jinému upotřebení). Maso položíme mezi 2 tyčky (hůlky,…
Krůtí prso nakrájíme na kousky. Oloupanou cibuli nakrájíme na půlkolečka. Pórek dobře omyjeme, odkrojíme zelenou část a světlou část nakrájíme na půlkolečka. V pánvi na…
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Lehce naklepeme přes fólii. Osolíme, opepříme, poklademe plátky šunky, plátkem mozzarelly. Dále dáme sušené rajče, bazalku,…
Nejdřív si připravím marinádu z vajíčka, škrobu, kurkumy, koření Mexika. Maso nakrájím na nudličky, osolím, opepřím, zamíchám s marinádou a nechám chvíli uležet. Nyní…
Troubu rozehřejeme na 180 °C Maso nakrájíme na plátky a zprudka a krátce opečeme na oleji s máslem z obou stran, aby se zatáhlo. Nevadí, když bude prosvítat růžové maso…
K teplým letním podvečerům neodmyslitelně patří posezení s rodinou u rozpáleného grilu, na kterém lze připravit spoustu různých dobrot. Krůtí kousky zabalené ve slanině…
Maso nakrájíme na medailonky a naklepeme, osolíme a opepříme. Smícháme všechny suroviny na marinádu.Maso vložíme do marinády a necháme alespoň hodinku uležet.Na…
Suroviny na omáčku smícháme a pomalu dáme vařit - stále mícháme. Zdá-li se nám moc hustá, můžeme trošku naředit vodou. Když omáčka začne bublat a zhoustne, hned ji…
Na másle a oleji opečeme dozlatova hrubě pokrájenou cibuli, ke konci přidáme i posekaný česnek. Posypeme cukrem, necháme chvilku zkaramelizovat a ochutíme balzamikem,…
Masové roládky se skvěle hodí na sváteční oběd. Připravíme je z krůtího masa, které je velmi jemné. Závitky plníme slaninou, mozzarellou a sušenými rajčaty. Pečeme je…
Krůtí prsa nakrájíme na 6 plátků, zlehka naklepeme tak, aby se maso neprotrhlo, osolíme. Na plátky krůtího masa položíme plátek šunky a na něj položíme dle chuti…
Na olivovém oleji osmahneme na jemno pokráj. cibulku a přidáme na kostičky pokráj. maso, posypeme podravkou, a stále mícháme, dokud se vypuštěná šťáva z masa nevysmaží.…
Krůtí prso nakrájíme na stejně velké díly (nugety, proužky). V rozpuštěném teplém másle rozmícháme 2 polévkové lžíce směsi koření, hrubozrnné soli a maso tím polijeme a…
Do hlubší pánve nalijeme olej, na kterém zprudka opečeme krůtí prsa. Odložíme je bokem na talíř a na povrchu masa uděláme hlubší zářezy, do kterých vložíme plátek másla.…