Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rozmarýn - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kapr se zeleninou z parního hrnce

Kapr se zeleninou z parního hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Díky parnímu hrnci můžeme vařit jednoduše a zdravě a jídlo si tak uchová více vitamínů. Kapří maso provoněné čerstvými bylinkami a pestrá zeleninová směs z parního hrnce…

Handour

55 min

Vánoční kuba od Jirky Videorecept

Vánoční kuba od Jirky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kuba, také znám jako staročeský kuba, je tradiční české jídlo, jehož základem jsou kroupy a houby, zejména stroček trubkovitý. Podává se především jako polední jídlo na…

Jurgen.k

80 min

Jelení roláda a mandlové krokety

Jelení roláda a mandlové krokety

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Sváteční jídlo v podobě jelení rolády s domácími mandlovými kroketami je jako stvořené pro rodinnou sešlost. Maso je skvěle dochucené dijonskou hořčicí a rozmarýnem.…

poslirecept

180 min

Masová nádivka

Masová nádivka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Masová nádivka bude určitě vítaným zpestřením sváteční velikonoční tabule. Lze ji připravit i dopředu a chutná jak teplá tak studená. Pokud ji dobře okořeníte a zapečete…

MiskaM

130 min

Jehněčí na jalovci

Jehněčí na jalovci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na Boží hod velikonoční se dle tradic k obědu peče jehněčí. Spousta z nás se jehněčímu vyhýbá pro jeho specifickou vůni. Pokud ale maso dobře očistíte a dostatečně…

spagetka

125 min

Jehněčí na jalovci

Jehněčí na jalovci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na Boží hod velikonoční se dle tradic k obědu peče jehněčí. Spousta z nás se jehněčímu vyhýbá pro jeho specifickou vůni. Pokud ale maso dobře očistíte a dostatečně…

spagetka

125 min

Pečený jehněčí bok

Pečený jehněčí bok

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Jehněčí maso je luxusním zpestřením jídelníčku, ale musíte ho umět připravit. Zkuste například plněný bok podle osvědčeného receptu. Uvidíte, že se nikdo z vašich…

tejaja

150 min

Polévka z pečené zeleniny

Polévka z pečené zeleniny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Polévka z pečené zeleniny má výraznou a bohatou chuť. Upečení zvýrazní přirozenou sladkost dýně. Část zeleniny rozmixujte ve vývaru, díky čemuž dostanete hustý a lahodný…

hosta

85 min

1 51 52 53

Naposledy jste si prohlédli