Filé pečené se zeleninou a bylinkami

cathleen Kuchařka: cathleen

3 porce Ryby 0 názorů

Suroviny

600 g filé
citronová šťáva
lilek
4 rajčata
4 papriky
mladá cuketa
rozmarýn nebo tymián
mletý pepř
sůl
olej
kousek másla
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Lilek a cuketu nakrájíme na menší kousky, rajčata na klínky, papriku na širší proužky. Plech vymažeme olejem a zeleninu na něj naskládáme.

  2. Plátky filé zakápneme citronovou šťávou, uložíme mezi zeleninu, vše osolíme, opepříme, sypneme odrhnutými lístky bylinek, plech vložíme do rozehřáté trouby (190-200°C) a upečeme.

  3. Hotové můžeme zakápnout máslem (příp. znovu kapkou citronové šťávy) a podáváme s bramborem.

Poznámka

Jemné, lehké, variabilní zeleninou i bylinami. Mně osobně už brambory na talíři nechybí, stačí zelenina.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Filé pečené se zeleninou a bylinkami

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: pecene file se zeleninou file pečené v troubě na zelenine pečené file filé pecene se se zeleninou file v troube se zeleninou filé pečené file pečene na na zelenině lilek a filé filé pečené v tr file na masle a bylinkami pečené file s s cuketou filé pečené na zelenině- recepty dušené file se zeleninou v troube file pečené v g troubě se zeleninou file pečené v troubě se zeleninou filé na zelenině pecene file pecene na zelenine filé na zelenině v troubě file pecene na zeleninu fílé s bramborem