Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rýže kulatozrnná - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 494 kJ /
357 kcal
Bílkoviny6,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,70 g
Tuky0,40 g
– nasycené0,07 g
– nenasycené0,20 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,10 g
––– omega 30,01 g
Vláknina2,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy80,40 g
– cukry0,50 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Maminčin rýžový nákyp Videorecept

Maminčin rýžový nákyp

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

S každým soustem tohoto rýžového nákypu se vrátíte do dětství a vzpomenete si na maminku. Sladká rýže zapečená s jablky, brusinkami a tvarohem chutná skvěle teplá i po…

rebeka

105 min

Mléčná rýže, sladká Videorecept

Mléčná rýže, sladká

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Přemýšlíte, jakou skvělou snídaní překvapíte své blízké? Domácí mléčná rýže je skvělá volba. Na její přípravu potřebujete jen pár ingrediencí, navíc chutná skvěle teplá…

Rýžový nákyp s broskvemi

Rýžový nákyp s broskvemi

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jedno z klasických sladkých jídel, které si jistě všichni pamatujeme z dob stravování ve školních jídelnách. Pokud si ho ale připravíte doma, zapomenete na tehdy…

Mallenia

70 min

Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Dýňové rizoto je krémový a voňavý pokrm, který přináší spojení sladké dýně a dokonale připravené rýže. Toto podzimní jídlo plné barev a chutí je skvělou volbou, když…

Kanyla

50 min

Pórkové rizoto podle Pohlreicha

Pórkové rizoto podle Pohlreicha

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rizota patří mezi snadná a výživná jídla. Jejich krémovou texturu zajišťuje kombinace typu rýže, másla a parmezánu. Do tohoto bezmasého rizota podle Zdeňka Pohlreicha…

Jenufka

40 min

Rýžový nákyp z remosky

Rýžový nákyp z remosky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Rýžový nákyp je báječný jak s jablky, tak i broskvemi nebo jiným oblíbeným ovocem. Zvládne ho upéct i remoska, což jistě ocení chataři a chalupáři. Množství surovin v…

Merylas

115 min

Kološvarské zelí po  mém

Kološvarské zelí po mém

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Cibuli a česnek oloupeme. Cibuli nakrájíme na jemno a česnek prolisujeme do misky. Obojí orestujeme na trošce oleje. Přidáme mleté maso, které okořeníme tymiánem,…

amarcha

75 min

Dýňové placičky

Dýňové placičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Dýňové placičky s mrkví, jarní cibulkou a rýží se skvěle hodí jako rychlý oběd či večeře. Bude se perfektně hodit i jako pokrm do krabičky, na výlet či do práce.…

coco-choc

50 min

Mléčná rýže s lesním ovocem

Mléčná rýže s lesním ovocem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Máte raději mléčnou rýži na studeno, anebo horkou rýžovou kaši přímo z plotny? V zimě upřednostním horkou rýžovou kaši a v létě chlazenou mléčnou rýži ve skleničce. V…

RubyRom

40 min

Domácí rýžová smetana

Domácí rýžová smetana

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vše vložíme do hrnce a vaříme cca 25 min. Pokud použijete vyšší úzký hrnec, bude se vám dobře mixovat.Po uvaření rozmixujeme ponorným mixérem do hladka.Uchovávám…

TerezaVe

35 min

Rizoto carbonara

Rizoto carbonara

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a připravuje se na mnoho způsobů. V naší kuchyni není tak častá, většinou jí připravujeme jako přílohu k masu či omáčkám. Další…

Jaksljiri

40 min

Hruškový nákyp

Hruškový nákyp

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Jednou za čas je chuť na nějaký sladký oběd. Zvláště pak v létě a na začátku podzimu, kdy dozrává spousta druhů ovoce. Klasický nákyp je spojením výše zmíněného. V tomto…

RubyRom

50 min

Italské jarní rizoto (Risotto primavera)

Italské jarní rizoto (Risotto primavera)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pravé italské risotto není příliš podobné tomu, co se u nás za rizoto pokládá. Je sice na přípravu trochu pracnější, ale výsledek zcela jistě stojí za to. Ochutnejte i…

zizala

40 min

Paella s mořskými plody

Paella s mořskými plody

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na oleji osmažíme nasekanou cibuli a kořenovou zeleninu – mrkev, petržel a celer v libovolném poměru. Přidáme mořské plody – v tomto receptu jsou použity 2 sáčky…

1 2 3

Naposledy jste si prohlédli