Pudinkový dezert s rebarborou
Recept ještě nebyl hodnocenRebarbora a pudink spolu skvěle ladí. Jemný pudink příjemně vyvažuje svěží kyselost rebarbory. Dezert, bohatě posypaný křupavými mandlovými lupínky, vás tak zaujme svojí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rebarbora a pudink spolu skvěle ladí. Jemný pudink příjemně vyvažuje svěží kyselost rebarbory. Dezert, bohatě posypaný křupavými mandlovými lupínky, vás tak zaujme svojí…
Čokoládové košíčky jsou snadný a velmi efektní dezert. Jsou také velmi univerzální, protože je můžete vyrobit z čokolády dle vlastních preferencí a fantazii se meze…
Vyzkoušejte snadnou pomazánku z restovaných ředkviček a tofu. Takto připravená pomazánka není tak štiplavá a zajisté zachutná i dětem. Navíc obsahuje pořádnou dávku…
Rukolu si většinou představíme jako součást nejrůznějších salátů. Věděli jste ale, že se z ní dá vytvořit i velmi chutná polévka? Stačí ji jen doplnit o kořenovou…
Nadýchaný korpus a jemný krém se šťavnatým ovocem vytvářejí dokonalý dort, který potěší každého milovníka čokolády a ovocných zákusků. Ideální pro oslavy, kdy chcete…
Tento lahodný letní dezert přímo láká k ochutnání. Sněhové pusinky v kombinaci s mátovou smetanou, šťavnatými sladkými jahodami a nadýchanou šlehačkou chutnají opravdu…
Sezona chřestu je již pomalu v plném proudu a pokud nevíte co z této zeleniny připravit, pusťte se do polévky. Talíř horké polévky se zeleným chřestem a kuřecím masem…
Kopřivy jsou velmi rozšířeným plevelem, jsou ale zdravé a jídlu dodají hezkou barvu i svěží chuť. Vyzkoušejte je například zapečené s bramborami a krůtím masem. Zajímavý…
Svěží polévka ze zeleného hrášku, zjemněná smetanou a doplněná uzeným lososem. Rozmixovaný hrášek polévku přirozeně zahustí. Základ ze zeleninového vývaru dodá další…
Hledáte sladké překvapení na Valentýna? Dortík pro dva je ideální volbou. Spojuje intenzivní chuť hořké čokolády s jemným krémem. Romantická porce akorát pro vás a vaši…
Tuto krémovou polévku připravíme z brambor, batátů a řapíkatého celeru. Po rozmixování ji zjemníme smetanou. Na závěr do polévky přidáme nakrájený medvědí česnek, který…
Žampiony můžeme díky jejich neutrální chuti přidat k výraznějším surovinám. Dnes je upečeme spolu s orestovanou debrecínkou, posypané aromatickým medvědím česnekem.…
Zdravá pampeliška má v kuchyni mnoho využití. Z listů pampelišky, chleba a vývaru můžeme připravit tuto dobrou polévku, která je díky smetaně krásně jemná. Podáváme ji…
Hraška je bezlepková směs vhodná na obalování i zahušťování, ze které lze snadno vytvořit i chutnou pomazánku. Skvělý způsob, jak tělu dodat vlákninu navíc a zároveň si…
Lehký, svěží a plný šťavnaté pomerančové chuti – takový je pomerančový pohár, ideální dezert pro horké dny i slavnostní příležitosti. Kombinace citrusového krému,…
Cuketa zapečená se sýrem, šunkou, smetanou a vajíčky v zapékacích mističkách vypadá velmi efektně. Nemusíte se bát ji podávat ani při slavnostních přiležitostech.…
Jahodový dortík, lehký jako letní vánek, si připravíte snadno i bez pečení. Stačí jen ušlehat jemný krém z tvarohu a smetany, navrstvit ho spolu s čerstvými jahodami na…
Jemné kuřecí maso v krémové smetanové omáčce s cuketou, kapary a trochou hořčice tvoří chuťově vyvážené jídlo s lehce pikantním nádechem. Rychlé, jednoduché a přitom…
Slaný koláč inspirovaný francouzskou klasikou spojuje křehké máslové těsto, svěží zeleninu a jemnou smetanovou náplň. Cuketa, rajčata a bazalka tvoří chutnou letní…