Kung-Pao
Recept ještě nebyl hodnocenDo sklenice namícháme worchestr, trochu Maggi a zázvor.Pokrájíme papriku a dáme na pánev s rozpáleným olejem. Necháme zesklovatět a vyjmeme. Přidáme olej. Do rozehřátého…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Do sklenice namícháme worchestr, trochu Maggi a zázvor.Pokrájíme papriku a dáme na pánev s rozpáleným olejem. Necháme zesklovatět a vyjmeme. Přidáme olej. Do rozehřátého…
Všechny suroviny vyšleháme,vlijeme do nádoby kterou jsme vymazali a vysypali.Pečeme 8 minut na 650W.Po upečení necháme v troubě ještě 2 minuty dojít a pak vyndáme…
Maso si naklepeme a jen lehounce osolíme. V míse si rozšleháme vejce se sojovou omáčkou, solamylem, rozetřeným česnekem, olejem a parikou. Do vzniklé marinády si…
Kuřecí prsa rozkrojíme na dva tenčí řízky, lehce naklepeme a osolíme. Smícháme solamyl se sodou a vmícháme do masa. Zakápneme citronem a dáme na cca hodinu do lednice…
Maso odblaníme a pokrájíme na větší kostky. Kostky masa posypeme solamylem, smíchaným s červenou sypkou paprikou. Zprudka takto poprášené maso opečeme na pánvi na…
Vepřovou kýtu nakrájíme na tenoučké nudličky. Ty posolíme, opepříme a důkladně obalíme v solamylu. Olej na pánvi opravdu hodně rozpálíme a nudličky opečeme úplně do…
Cibuli a česnek nakrájíme na drobno, kýtu na silnější plátky. Do pekáčku dáme asi lžíci oleje, přidáme cibuli, česnek, koření a položíme maso.Přidáme rozdrobenou kostku…
Maso nakrájíme na malé tenké plátky(nesolíme). Z ostatních surovin připravíme těstíčko do kterého naložíme připravené maso. Promícháme a necháme 1 hod. odležet. Na…
Všechny suroviny na marinádu smícháme. Omyté maso vložíme do marinády a necháme marinovat do druhého dne.Před tepelnou úpravou maso vytáhneme půl hodiny předem.…
Dáme si vařit rýži. Na rozpáleném oleji osmahneme zeleninu a přidáme sojovou omáčku. Zalijeme vlažnou vodu a necháme dusit. Až nám zelenina změkne přidáme sůl, pepř a…
Plátek masa nasolím a opepřím. Očistím zeleninu a nakrájím ji na malé kostičky. Plátek masa se zeleninou podusím na másle. Hotové maso oddělím od zeleniny a zeleninu…
Maso si nakrájíme na kousky, smícháme se zbytkem surovin, sójová omáčka, žloutky, sůl, pepř, kari a necháme cca 3 hodky odležet, pak přimícháme solamyl a necháme do…
Na oleji zpěníme cibuli, vložíme maso nakrájené na nudličky, okořeníme, osmahneme, přidáme nakrájenou mrkev, papriky, pórek, ananas, podlijeme vývarem, podusíme.…
Žĺtky, Heru, tvaroh, vanilku, kypr. prášok, Zlaté klasy a pol pohára cukru spolu vymiešame.Bielky ušľaháme dotuha s druhou polovicou cukru.Všetko zľahka spojíme a…
Cibuli nakrájíme na kostičky a na pánvi necháme zesklovatět.Zasypeme lžičkou drceného kmínu,přidáme na plátky nakrájené žampiony, společně osmažíme, pak přidáme papriku…
Do hrnce dáme olej a zmáčkneme START. Do rozehřátého přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, sůl, pepř, papriku dobře promícháme a chvilku osmahneme. Přidáme na nudličky…
Kuřecí maso se řadí mezi běžné ingredience, po kterých sáhnete ve chvíli, kdy chcete uvařit něco rychlého k večeři. Kari je pikantní koření, které maso dostatečně ochutí…
Játra jsou v kuchyni velice podceňovaná. Když jsou však dobře připravená, překvapí vás svojí chutí. Navíc obsahují různé vitamíny a minerály. Játra na smetaně nejlépe…
Klobásku nakrájíme na velice drobné kousky, cibuli nadrobno a česnek prolisujeme. Dáme do hlubší mísy a přidáme mleté maso, smetanu, koření a solamyl.Vše důkladně…
Dáme vařit rýži jak jsme zvyklí a očistíme všechnu zeleninu. Rybu opláchneme, osušíme papírovými utěrkami a nakrájíme na menší kousky. Papričku, zázvor a česnek nasekáme…
Jeden z nejžádanějších pokrmů prodávaných v centrech rychlého občerstvení si můžete podle tohoto receptu připravit sami doma. Kuřecí maso se zeleninou a žampiony stačí…
Klobásu zatočíme do šneků a zafixujeme špejlí. Potřeme solamylem smíchaným se sojovou omáčkou a poklademe na plech s pečícím papírem do trouby rozehřáté na 170 stupňů…
Klobásu zatočíme do šneků a zafixujeme špejlí. Potřeme solamylem smíchaným se sojovou omáčkou a poklademe na plech s pečícím papírem do trouby rozehřáté na 170 stupňů…
Přidáno před 58 minutami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Císař Ferdinand Dobrotivý: Na stole měl silný vývar, delikátní foie gras nebo račí ocásky s omáčkou ze šampaňského
Marinování a jak na to: Připravte si tři nejlepší marinády na kuře i steaky
Historie zavařování: Původně se sklenice uzavíraly pytlíkem z vepřového měchýře a na marmelády se lil parafín