Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Biftek chudých s volským okem

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 3. 2013 12:50

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

1. 8. 2020 21:05

:yes::yes:<3:-K

casino casino

30. 9. 2017 17:40

No, při prvním pohledu na obrázek v podobných jsem myslel, že Biftek chudých = spálená topinka

fialenka

9. 3. 2013 13:27

taky dělám :-D anglická :-)jen obaluju v mouce a po osmažení sůl, pepř, kečup, hranolky tatarka prostě bašta:-p:-p jen je nemůžu dělat moc často mužíček nesmí vnitřnosti:-(

1974andrea 1974andrea

9. 3. 2013 12:20

Vaclav Fronek:V pohodě, jen jsem chtěla objasnit ten název, třeba i pro jiné;-)

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

9. 3. 2013 12:15

1974andrea:Já to dobře chápal. NEBOJ. Ber to jako akademické kecání. Však mne znáš, jsem tokovej žvatlal a reaguju jen na to co mi chutná a to tvoje jídlo je. PROTO VELKÁ POCHVALA a k játrům pokora. Jesli jsi to myslela jako kritika tak to NEBYLO . Je to uznání, chvála, atd.atd.atd jen super.

1974andrea 1974andrea

9. 3. 2013 12:03

Vaclav Fronek:Vašíku, já to myslela jako levnou alternativu, kterou si může dopřát každý a častěji;-) A díky:-K

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

9. 3. 2013 12:00

Andrejko. Udělala jsi mi velikou radost. Akorát ten název pro chudé ??? Nejsem velkej boháč, ale játra zbožňuji. Jak vepřová, tak drůbeží. Jalo omajdu a i jen tak jako ty smažené. A moji kluci "jezevčíci", slintají když je dělám.Ne moc dlouho"moc nepotřebují",jinak ztvrdnou. JSI SUPER a máš ode mne +bodík 14

hosta hosta

8. 3. 2013 22:22

zuzun:ani já jinak nejím, takhle ano, i drůbeží a králičí a ráda:yes:

zuzun

8. 3. 2013 21:06

tohle dela mamka, je to jediny zpusob jak do me dostat jatra!:yes:

1974andrea 1974andrea

8. 3. 2013 21:02

Tak vidím, že mnohým z vás pohled na recept oživil něco v paměti. To bylo také účelem a i já mám toto jídlo spojeno s dobou dřívější. Nicméně občas si ráda " zavzpomínám" ;-) Díky všem:-K

magdalenka magdalenka

8. 3. 2013 20:54

Počas gravidity som bola veľmi chudokrvná, musela som do seba dostať nejakou formou železo, okrem liekovej formy. Asi každý druhý deň som si bravčovú pečeň - játra - opekala. Po otočení som plátky len okorenila a osolila. Baštila som s kusom chleba a vôbec sa mi pečienka neprejedla. Mám ju rada doteraz. A krvný obraz som mala potom skvelý...(o škodlivinách v pečeni sme ešte veľa nevedeli)
Máš to pekné, zas...:yes:

Porada

8. 3. 2013 20:47

Tak já jako paměťník to znám jako játra po anglicku,nejlepší dělali na Betlémském náměstí u Plebána.:-p;-)Jo,kde ty loňské sněhy jsou?;-(
Jinak Andreo děkuji za oživení paměti.:-8:yes::yes:

BILKOVAI BILKOVAI

8. 3. 2013 19:48

Když jsme před 20 lety chodili občas na večeře, tak to bylo manželovo oblíbené menu :-D;-) Někdy mu chutnalo, ale někdy to měl, jak podrážku. Tento biftek chudých taky není tak jednoduchý a taky záleží na "mase" ;-):-))

pipre pipre

8. 3. 2013 15:07

Játra jako minutku jsem mívala a stále mám moc ráda a občas si je udělám, ale jen pro sebe. Maminka dělávaka spíš dušená játra, já ale je měla raději takto :-) Hranolky, tatarka nebo obloha...mňam:-p S volím okem je to pro mne novinka. Dávám bodík:yes::yes:

jarka skrobakova

8. 3. 2013 15:05

:yes::-p:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: biftek z jater biftek z veprovych jater volské oko recept jatra jako biftek bifteky z jater vepřová játra biftek biftek se sazenym vejcem jak dlouho smazit volsky oko veprove s volskym okem biftek s hranolky vepřová játra na pánvi biftek s hranolkami biftek hranolky biftek s hranolkama tousty s volským okem hranolky s volskym okem volská oka belémský pepř jatra biftek maso s volim okem

Suroviny: játra vepřová, pepř, vejce, solamyl, sůl, olej

TopRecepty.cz

Biftek chudých s volským okem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QLYL