Srdíčková"rajská"z papiňáku
Recept ještě nebyl hodnocenSrdíčka zbavíme krvavých sraženin,dobře opláchneme a vložíme do papiňáku.Přidáme 2 celé cibule,na větší kusy nakrájenou kořenovou zeleninu,masox,všechno koření-nejlépe v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Srdíčka zbavíme krvavých sraženin,dobře opláchneme a vložíme do papiňáku.Přidáme 2 celé cibule,na větší kusy nakrájenou kořenovou zeleninu,masox,všechno koření-nejlépe v…
Srdce si nakrájíme na kusy velké jako na guláš, cibule nadrobno, česnek na plátky, papriku na menší kousky a jarní cibulku na kolečka. Na sádlo si dáme v papiňáku…
Srdce nakrájíme na menší díly (podle velikosti srdce) a každý díl co nejvíc prošpikujeme. Čím více tím lépe. (Je lepší aby byla slanina v lednici - lépe se s ní dělá).…
Klasický středomořský salát, který se v létě víc než hodí. Stačí mít po ruce vyzrálá voňavá rajčata a kvalitní sýr. A samozřejmě také olivový olej. Chce to panenský, za…
Dáme si uvařit srdce do měkka, z poloviny vývaru uděláme polévku a druhou použijeme do omáčky, srdce nakrájíme na plátky. Čerstvé houby si nakrájíme na mírně velké…
Nejprve si srdíčko propereme, nakrájíme na kostky a ty prošpikujeme. Do hrnce dáme na sádle osmahnout na kostičky nakrájenou cibulku, přidáme srdíčko, opečeme,…
Na sádle vyškvaříme bůček, pak přidáme cibuli a osmahneme do růžova. Srdce dáme na základ a restujeme pár minut, dokud se nezatáhne a zároveň přidáme pepř, jalovec,…
Salát omyjeme, osušíme (nejlépe v odstředivce na salát) a natrháme na menší kousky.Červenou řepu nakrájíme na malé kostičky, dáme do misky, promícháme s balsamicem a…
Srdíčka: Srdíčka očistíme, rozpůlíme a dáme vařit do studené vody spolu s pokrájenou kořenovou zeleninou, kořením a solí. Je možné přidat i bujonovou kostku, jak je…
Srdiečko spolu s celou cibuľou, korením, bobkovým listom a soľou uvaríme (V tlakovom hrnci varím cca 40-45 minút.). Srdiečko necháme vo vode, v ktorej sa varilo,…
Pokud připravujete k obědu pokrm z vepřových srdcí a máte hodně ořezaných kousků, připravte z nich polévku. V tlakovém hrnci je vývar hotový během 40 minut, a téměř bez…
V hrnci nechám přes noc odmočit vnitřnosti ponořené ve vodě, do které jsem vpravil 0,5 dcl octa. Druhý den plíčky řádně propláchnu, nechám okapat a pak vložím do hrnce.…
Lehká a netradiční varianta klasické omáčky. Tento segedín bez mouky nabízí bohatou chuť díky kombinaci jemného masa, kysaného zelí a smetany, a přitom je šetrnější k…
Krásné zdobená linecká srdíčka s marmeládou udělají radost nejen na svátek zamilovaných. Upečte je kdykoliv chcete někomu udělat radost, linecké cukroví nikdy nezklame.…
Srdíčko opláchneme, zbavíme tučných částí a nakrájíme na nudličky. Rajčata nařízneme do kříže, spaříme vařící vodou a sloupneme supku. Rajčata nakrájíme na kostičky,…
Do velkého hrnce vložím ½ vepřové hlavy, koleno, srdce, slezinu, játra, jazyk a kůže, 1 cibuli, 4 stroužky česneku, mrkev, petržel, jarní cibulku a celer, kmín, nové…
Přepadl takhle ve středu odpoledne, cestou z práce, Kadlíka jeho chuťomasohlad. A tak jsem se stavil v řeznictví, pátrajíce, čím ho zahnat. Jak mi padl zrak na vystavené…
Nejprve si důkladně očistíme srdíčka a nakrájíme na stejné kousky. Cibule si očistíme, nakrájíme na jemno a dáme osmažit na olej, přidáme nachystané srdíčko, osolíme,…
Srdcia krátko obvaríme a pokrájame. Vo veľkej panvici speníme na olivovom oleji nadrovno posekanú cibuľu, pridáme srdce, pokrájanú mrkvu, brokolicu, karfiol, zeler a…
Na mísu vyskládáme natrhaný salát, oloupané avokádo nakrájené na plátky, které zakápneme citronem, aby nezhnědlo, plátky okurky. Na lžíci oleje opékáme na kousky…
Srdce uvaříme doměkka v dostatečném množství vody se solí, celým pepřem, novým kořením, bobkovým listem a stroužkem česneku. Vařila jsem bez tlakového hrnce 2,5 hodiny…
Nejdřív si dáme dusit srdíčko, které nakrájíme na menší kousky, do kastrolu na olej s nakrájenou slaninou dáme osmažit pokrájenou cibulku a vložíme srdíčko, které chvíli…
Dáme vařit osolenou vodu a při začátku vaření přidáme srdce s bobkovým listem, pepřem a vaříme do měkka. Po uvaření dáme hned srdce do studené vody a vychladlé krájíme…
Mäso, slaninu a vnútornosti pomelieme.Maslo roztopíme a orestujeme na ňom domäkka cibuľu, šalviu a tymián.K mletému mäsu pridáme orestovanú cibuľu s bylinkami spolu s…