Haše ze srdíčka

Pokrmy z vnitřností Doba přípravy: 20 nim.bez vaření v papiňáku 3 názory

Pokrmy z vnitřností Doba přípravy: 20 nim.bez vaření v papiňáku 3 názory

Suroviny 5 porcí

1/2 hovězího srdíčka
trochu oleje
větší cibuli
6 vajec

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí srdce vařím asi 45 minut v papiňáku, pak ho vyndám, vývar nechám na polívku. Srdíčko zbavím tuku a namelu ho na mašince (drobet uberu do polévky).

  2. Mezitím si osmažím cibulku na jemno a na to hodím namleté. Chvíli míchám, přisolím, opepřím a nakonec naliji celá vejce a míchám, jako když dělám smaženici.

Poznámka od kuchařky

Výbornej je k tomu okurkovej salát.

Komentáře k receptu Haše ze srdíčka

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Srdíčko jak hovězí,tak vepřové dělávám často a tahle príma změna se mi také líbí:-p+3:yes:

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Super, dej poslední foto, jako první!!;-)

    Odpovědět

  • thomassinno thomassinno

    Hmmm ... vypadá to zajímavě, já z hovězího srdíčka zatím jen dělal něco jako svíčkovou, ale toto určitě vyzkouším :-8:yes:+1

    Odpovědět

Tématické fráze: haše domácí hašé haše recept hovězí haše recept hase recepty haše haše pokrm hovězí srdíčko recept na haši recepty- haše haše ze srdce recepty hovězí srdíčko polivka ze srdicek pokrm hase haše-recept hase hovezi srdce recept haše recepty recept -haše hašé - recepty omáčka z krutích srdíček