Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 755 kJ / 1 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,95 g |
Tuky | 10,10 g |
Vláknina | 19,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,19 g |
Sacharidy | 261,93 g |
Postup přípravy
Podávame horúce.
Zveřejněno 1. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto, co má srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AADB
Moje poznámka
Rizoto, co má srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AADB
Nejnovější recepty
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno 14. 5. 2025 18:09
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno 14. 5. 2025 12:59
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno 14. 5. 2025 12:27
Vaječný bagel
Přidáno 13. 5. 2025 19:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety à la carbonara
Alenas23 před 39 minutami
Ředkvičky na smetaně
Carlosss40 před 1 hodinou
Bramboračka č. 3
vakl1 před 1 hodinou
Nejlepší špenát
Danavoldrichova před 2 hodinami
Přílohový salát z opečených brambor
RadkaD. před 2 hodinami
Nakládané vepřové řízky
RadkaD. před 2 hodinami
Květákové bramboráčky
RadkaD. před 2 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
daniela1262 před 5 hodinami
Linecký koláč s jahodami
zuzi777a před 16 hodinami
Tématické fráze:
bravčové rizoto,
rizoto z vepřového srdce,
rizoto z vnitřností,
bravčové srdce,
rizoto s vnitřnostmi,
rizoto recept,
kapustičkové rizoto,
recept rizoto,
recepty ma ryzeto,
rizoto s ma,
co přidat do rizzota,
co to rizota,
co to rizota,
bravčové srdce recepty,
co je dsrlce,
bylinky do rizota,
co pridat do rizota
Suroviny:
srdce vepřové,
rýže arborio,
žampióny,
cibule,
mrkev,
celer,
brokolice,
květák,
vývar,
víno,
koření,
bylinky,
sůl,
parmazán
Komentáře (7)
Z postupu ti vypadlo, v ktorej fáze pridávaš srdiečka do rizota.