Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sůl - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Thajské nakládané řízky

Thajské nakládané řízky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Rozmícháme vejce , přidáme sojovku ,rybí omáčku , kari, olej, česnek, chilli, uplně na droboučko porek, škrob, tolik aby byla hustší kašička, sůl, vše dobře promícháme…

Tortilly zapečené s houbami

Tortilly zapečené s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Troubu předehřejeme na 180 °C. Zapékací misku (měla jsem o průměru 26 cm) vymažeme máslem. Předem namočené sušené houby slijeme a vodu z nich dáme do velké mísy a…

rozmarynaH

15 min

Tortilly zapečené s houbami

Tortilly zapečené s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Troubu předehřejeme na 180 °C. Zapékací misku (měla jsem o průměru 26 cm) vymažeme máslem. Předem namočené sušené houby slijeme a vodu z nich dáme do velké mísy a…

rozmarynaH

15 min

Rebarborový crumble

Rebarborový crumble

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Křupavý crumble je jednoduchý dezert, který skvěle chutná nejen se zmrzlinou, ale i se zakysanou smetanou nebo vanilkovým krémem. Tato varianta spojuje příjemně kyselou…

Hella

40 min

Kořeněné jablečné mušličky

Kořeněné jablečné mušličky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na vále si promícháme mouku se solí, přidáme tvaroh, nadrobno pokrájené studené máslo a zpracujeme do těsta (nebo všechno najednou hodíme do robotu). Těsto dáme na 30…

Zeleninová fazolačka

Zeleninová fazolačka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Polévka, která je schopná nahradit plnohodnotné jídlo na vás čeká v našem receptu. Luštěniny zasytí a jsou hodnotnou bílkovinnou složkou, zelenina a houby dodají chuť i…

Fokuska

75 min

Candát na tymiánu s hráškovým pyré

Candát na tymiánu s hráškovým pyré

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jemné filety candáta opečené s vůní tymiánu a doplněné svěžím hráškovým pyré představují vytříbený pokrm, který potěší milovníky ryb i bylinek. Elegantní jídlo plné…

Tousty s játry

Tousty s játry

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na oleji si orestujeme nakrájená játra. Přidáme šunku, žampiony, papriky, rajče (vše na malé kostičky), bob.list, bylinky, chilli, balsamiko a podlijeme vínem. Restujeme…

terezicka1

30 min

Brynzové brambory

Brynzové brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Oškrábané brambory nakrájíme na větší kousky a uvaříme doměkka. Na másle zpěníme nakrájený pórek s česnekem.Přilijeme smetanu a nadrobíme brynzu. Pomalu zahříváme a…

Těstoviny s hráškem a sýrem

Těstoviny s hráškem a sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Cestoviny uvaríme a scedíme.Na oleji restujeme na kolieska nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme hrášok a 3 min. podusíme.Vmiešame cestoviny a prehrejeme.Na tanieri…

Kuře s hummusem

Kuře s hummusem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Připravíme jedno celé kuře. Marinádu uděláme z bílého jogurtu, česneku, zázvoru, citrónové šťávy, garam masala, soli, pepře, lžíce medu, tří lžíc cibulkového hummusu a…

Vánočka ze šesti pramenů

Vánočka ze šesti pramenů

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tradiční vánočka ze šesti pramenů je pravou ozdobou vánočního stolu a symbolem sváteční pohody. Uplést tuto vánočku je umění, které odmění krásně nadýchanou strukturou a…

MiskaM

70 min

Dýňovo-bramborové knedlíky

Dýňovo-bramborové knedlíky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Všechny suroviny smícháme a dáme vařit osolenou vodu. Než se voda začne vařit, těsto si chvíli odpočine. Jestli malinko zřídne, přidáme trochu mouky.Doporučuji udělat…

Opékancové řezy

Opékancové řezy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Na Slovensku je tradíciou na Vianoce, podávanie opekancov. Toto jedlo sa podáva po kapustnici, ktorá je tiež tradičným jedlom. Chcem iba vysvetliť, čo sú to opekance. Ak…

Izabella929

50 min

Řízky z václavek

Řízky z václavek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Očištěné kloboučky václavek obalíme v hladké mouce, pak je oklepeme od přebytečné mouky a vložíme do rozšlehaných vajec se solí nejprve lupeny dolů, poté svižně otočíme,…

1 1701 1702 1703 1704 1705 2077

Naposledy jste si prohlédli