Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karamelizovaná cibule s feferonkou ve varném mixéru

Pokud máte rádi sladkokyselou a lehce pálivou chuť kupovaných omáček ke grilování, zkuste připravit karamelizovanou cibuli. Kombinace chutí je rafinovaná a přitom výroba tak jednoduchá. Hodí se k masu i k uzeninám.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 38 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 33 min

38 min (5 min příprava + 33 min tepelná úprava)

14. 7. 2023 19:21

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie5 266 kJ / 1 259 kcal
Bílkoviny7,00 g
Tuky24,95 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,24 g
Sůl8,00 g
Sacharidy245,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ideální způsob zpracování zbylé loňské cibule (nevyklíčené). Hotová cibule se hodí k masu i uzeninám. Po zhotovení vypadá dost řídká, ale po vychladnutí má konzistenci marmelády.

Recept je původně z platformy pro varný mixér, mnou lehce upravený.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zuzi777a zuzi777a

15. 7. 2023 07:14

Marie Svarcova: Jde to samozřejmě i na sporáku, ale přiznám, že v mixéru je to bez práce, míchání a hlídání aby se to nepřipeklo. 🙂

Marie Svarcova Marie Svarcova

15. 7. 2023 07:06

:-)<3:yes: zajímavý recept ale ten přístroj nemám ani nebudu mít :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: cibule, olej olivový, cukr, sůl, ocet vinný červený, feferonka

TopRecepty.cz

Karamelizovaná cibule s feferonkou ve varném mixéru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rk2EL