Krupoto s treskou
Recept ještě nebyl hodnocenKroupy propláchneme studenou vodou a dáme vařit do osolené vody. Hotové slijeme.Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme zeleninu, osolíme, opepříme a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kroupy propláchneme studenou vodou a dáme vařit do osolené vody. Hotové slijeme.Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme zeleninu, osolíme, opepříme a…
Tresku osušíme, osolíme, opepříme, lehce zakápneme citronem a řádně obalíme v trojobalu a poté osmažíme. Osmažené filety přeložíme na pekáček vymazaný máslem a na…
Tresku osušíme a nakrájíme a porce, každou osolíme, okořeníme pepřem a poprášíme moukou nebo v mouce obalíme. Na rozehřátou pánev dáme rozpustit přepuštěné máslo a porce…
Hledáte inspiraci jak připravit rybu? Vyzkoušejte specialitu francouzské kuchyně a to brandade. Jedná se o kaši z tresky, uvařenou v mléce společně s aromatickým…
Jednohubky pikantní chuti jsou vždy vítaným pohoštěním na všech oslavách a párty. Spojení slané ryby s citronem je dokonalé. A v neposlední řadě atraktivní barva…
Vejce a okurky nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme drcenou tresku, najemno nakrájenou cibuli, změklé máslo, majonézu a vše promícháme.Dochutíme solí a pepřem.
Umyté plátky ryby hodně pokapeme citrónovou šťávou, posolíme a opepříme. Na pánvi rozpálíme lžičku másla a trochu olivového oleje, dáme rybu posypeme rozmarýnem a…
File z tresky osušíme, osolíme a opečeme na trošce olivového oleje, na hotové přidáme sekané bylinky a zakápneme rozpuštěným máslem. Toust opečeme na sucho, lehce…
Oloupané brambory pokrájíme na menší kostičky, vložíme je do zapékací mísy. Osolíme a okořeníme rozmarýnem.Tresku omyjeme a položíme na brambory. Do hrnečku dáme mléko ,…
V osolené vodě uvaříme těstoviny, na jednu porci omáčky použijeme polovinu tresky v oleji a necelou až jednu smetanu na vaření. Vaříme pár minut dokud omáčka nezhoustne…
Tresku nasolíme a ochutíme kmínem. Do parního hrnce vložíme osolenou zeleninu a na horní patro vložíme rybu. Vaříme dle návodu na parním hrnci.
Všetky prísady na marinádu zmiešame alebo rozmixujeme, vlejeme do misky a rybu v nej zo všetkých strán ponamáčame. Necháme 10 min marinovať. Potom na panvici s trochou…
1. Rybku pokapeme citronem, okořeníme citronovým pepřem, nakrájíme na proužky a na trošce olivového oleje proženeme po pánvi. 2. Špenát spaříme horkou vodou, zapékací…
Tresku potřeme prolisovaným česnekem, posypeme kořením a necháme odležet. Pak obalíme v klasickém trojobalu a usmažíme.
Ryby omyjeme, osušíme, zbavíme kostnatých ploutviček. Z rozetřeného česneku, nasekané cibule, citrónové šťávy, soli a tekutého čili si uděláme marinádu, kterou ryby…
Na pánvi rozehřejeme lžíci olivového oleje a opečeme porce tresky. Osolíme je a udržujeme v teple. Do pánve přidáme zbytek oleje a neoloupané cuketky, nastrouhané…
Do hrnce dáme vodu, osolíme a přivedeme k varu.Když voda začne vřít, odstavíme hrnec z plotny, vložíme do ní porci tresky, snížíme teplotu a hrnec opět dáme na plotýnku…
Jidášovo ucho vařte ve vodě, dokud nezměkne. Poté jej nakrájejte na menší kousky. V míse smíchejte limetovou šťávu, sójovou a rybí omáčku a nastrouhaný zázvor. Rybu…
Troubu předehřejeme na 180°C. Z jogurtu, oleje, citronové kůry a šťávy, špetky soli a pepře připravíme marinádu. Rybu nakrájíme na kostky a vložíme do marinády.…
Tresku omyjeme, naporcujeme, z obou stran osolíme. Do olivovým olejem vymazaného pekáčku dáme vrstvu pórku nakrájeného na kolečka, na něj navrstvíme nasekaný medvědí…
Rybu nakrájejte na menší kousky, vložte do nožového mixéru, přidejte cibulku, sůl, pepř a petrželku a rozmixujte. Z hmoty tvarujte 5 kuliček. Kuličky pořádně…
Treskove platky nechame rozmrazit, ale aby se nerozpadala a nebyla vodnata, v tom pripade muzeme osusit cistou uterkou prebytecnou vodu. Zatimco se maso rozmrazuje,…
Vařené brambory, nejlépe moučné, rozmačkáme vidličkou nebo nastrouháme. Tresku či filet z jiné, námi vybrané ryby osolíme a osmažíme na trošce oleje, necháme zchladnout,…
Ryby podélně rozpůlíme, osolíme a opepříme.Dvě jarní cibulky necháme vcelku a zbytek nakrájíme na kolečka.Na dno zapékací misky nalijeme asi 2 lžíce oleje, navrstvíme…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Přidáno 28. 4. 2024 08:42