Tresčí noky

RubyRom Kuchařka: RubyRom

Ryby 0 názorů

Suroviny

500 g brambor
400 g tresky
2 cibule
200 ml mléka
4 vejce
sůl a pepř
hrst nasekané petrželky
olej na smažení
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout. Tresku povaříme v mléce asi 10 minut. Brambory oloupeme a na jemno nastrouháme, přidáme vidličkou rozmačkanou tresku, sůl, pepř, vejce, petrželku, na jemno nakrájenou cibuli a vše promícháme.

  2. Dvěma lžícemi vytvarujeme noky a smažíme na oleji. Necháme je na ubrousku okapat a podáváme s dipem a zeleninovým salátem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 22 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tresčí noky

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: smažená tresčí játra recept

Zapomněl/a jsem heslo