Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno bílé suché - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Plná cibulačka po francouzsku

Plná cibulačka po francouzsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Cibule překrojíme podélně a pak napříč nakrájíme na měsíčky. V kastrolu rozehřejeme máslo a restujeme cibuli, aby zesklovatěla. Dáme na chvíli stranou, zakryjeme poklicí…

mojetara

25 min

Provensálské roštěnky

Provensálské roštěnky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Roštěnky si osolíme a opepříme. Rozmačkaný česnek smícháme s najemno nasekanými bylinkami a směsí potřeme maso. Na rozpálené pánvi s olejem opečeme roštěnky zprudka do…

Listový salát s ořechy

Listový salát s ořechy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Listy šalátu opláchneme a dobre osušíme.Uhorku po dĺžke nastrúhame škrabkou na zemiaky na tenučké plátky.Paradajky narežeme na polovice.Plátky Ementálu narežeme tiež na…

tejaja

15 min

Vitello tonnato trochu jinak

Vitello tonnato trochu jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Očištěné maso zalijeme v misce vínem, přidáme bylinky a necháme přes noc v lednici. Maso krásně zkřehne.Druhý den maso vyndáme, osušíme a svážeme provázkem do tvaru…

Marie Svarcova

120 min

Skopové na víně a bylinkách

Skopové na víně a bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Slaninu nakrájíme na tenké proužky, stroužky česneku rozpůlíme a maso prošpikujeme tak, že dáme vždy společně proužek slaniny s česnekem. Bylinky rozmixujeme s 2…

Velikonoční vaječný chléb

Velikonoční vaječný chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Velikonoční vaječný chléb je plný aromatického koření a šťavnatých kousků šunky nebo uzeného masa, které dodávají každému soustu intenzivní chuť. Oceníte dokonalou…

tejaja

90 min

Květák na víně

Květák na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Karfiol uvaríme do polomäkka. Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Vložíme narezaný karfiol, na kocky nakrájanú paradajku, na pásiky narezanú papriku a…

Zeleninový salát s bylinkami

Zeleninový salát s bylinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Mäso narežeme na rezance a restujeme na oleji asi 10 minút. Necháme vychladnúť. Uhorky, paradajky a papriku narežeme na malé kocky, pór na tenké kolieska. Pridáme…

1 6 7 8 9 10 12

Marie