Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno bílé suché - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Duhová kachní játra

Duhová kachní játra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Kachní játra očistíme(neklepeme),posypeme kořením a tymiánem,solí a dáme pomalu opéct na pánev s olejem,mezitím nakrájíme zeleninu-papriku na proužky,zelenou cibulku na…

Bucatini all´amatriciana

Bucatini all´amatriciana

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

■čerstvá rajčata dáme vařit na cca 40 sekund do vroucí vody, následně z nich sloupneme šlupku, odstraníme šťopku a semínka (někdo má rád i se semínky) ■cibuli…

Angelis

30 min

Rizoto s kuřecím masem a parmazánem

Rizoto s kuřecím masem a parmazánem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vývar s vínem uveďte do velmi mírného varu tak, aby se jen zachvíval. Olej rozehřejte ve velkém nepřilnavém kastrolu. Osmažte na něm pórek, česnek a tymián, až začne…

Jurgen.k

60 min

Italské rizoto se zeleným chřestem

Italské rizoto se zeleným chřestem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Rizoto je tradiční italské rýžové jídlo vařené ve vývaru. Správně uvařené rizoto je husté a smetanové, rýže je však vařena al dente (na skus) a s oddělenými zrny. Toto…

Jurgen.k

60 min

Chřestové rizoto s parmazánem

Chřestové rizoto s parmazánem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jemné rizoto krémové konzistence provoněné parmezánem ocení každý milovník italské kuchyně. Připravte ho ozdobené blanšírovaným zeleným chřestem a posypané parmezánem a…

Telecí na šalvěji

Telecí na šalvěji

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Telecí maso odblaníme, zbavíme zbytků šlach a nakrájíme na kousky.Osolíme, okořeníme bílým pepřem a obalíme v hladké mouce, přebytečnou oklepeme. Maso je lepší, pokud se…

1974andrea

70 min

Dědkův kapr - gril

Dědkův kapr - gril

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kapra si většina z nás dopřává pouze na vánoční svátky. V letních měsících můžete tuto rybu zajímavé chuti připravit na grilu. Kapr pečený v alobalu, příjemně vonící po…

mirca75

60 min

Velikonoční vaječný chléb

Velikonoční vaječný chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Velikonoční vaječný chléb je plný aromatického koření a šťavnatých kousků šunky nebo uzeného masa, které dodávají každému soustu intenzivní chuť. Oceníte dokonalou…

tejaja

90 min

Focaccia klasická

Focaccia klasická

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

S těstem vám může pomoci pekárna nebo udělejte klasicky: Prosátou mouku promícháme se solí, uděláme důlek, nadrobíme droždí, zalijeme vlažnou vodou a necháme droždí…

Tuňák s tymiánovou omáčkou

Tuňák s tymiánovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Plátky ryby osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou. Necháme krátce odležet.Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou šalotku, po chvilce přihodíme nahrubo…

Pangas se zeleninou a olivami

Pangas se zeleninou a olivami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Filety lehce zakápneme citronem a necháme chvíli odstát. Potom je osušíme, osolíme, opepříme a opečeme na olivovém oleji. Rajčata spaříme, sloupneme a zbavíme jadérek.…

Krémové kuře na víně

Krémové kuře na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

• Maso: Kuřecí/krůtí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, pořádně promícháme. Na pánvi rozehřejeme 1 lžíci másla a 1 lžíci oleje a maso restujeme dozlatova (s…

jahoda

90 min

Mangoldové rizoto

Mangoldové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Mangold krátko obvaríme, asi 3 minúty, scedíme a necháme odkvapkať. Potom trocha odložíme vcelku, zvyšok spolu s jarnou cibuľkou a petržlenovou vňaťou rozmixujeme. Na…

Květákovo – brokolicový salát

Květákovo – brokolicový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Karfiol a brokolicu v troške vody alebo nad parou uvaríme. Necháme vychladnúť a rozložíme na tanier.Všetky prísady na zálievku premiešame a prelejeme ňou zeleninu…

tejaja

20 min

1 5 6 7 8 9 14