Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno bílé suché - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Dýňové rizoto s modrým sýrem

Dýňové rizoto s modrým sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dýňové rizoto je velmi oblíbeným pokrmem. S tímto receptem jej zvládnete jednoduše připravit i doma. Zajímavostí jsou přidané sušené brusinky, které dodají celému jídlu…

Kroupovka

35 min

Albertová musaka

Albertová musaka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Musaka je pokrm ze slunného Řecka, sice náročnější na přípravu, odměnou vám však bude chuťově vyvážená směs mletého masa, brambor, lilku, cuket a rajčat, vrstvené v…

rebeka

155 min

Fenyklové rizoto

Fenyklové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dobré italské rizoto je dokonale krémové. Abychom toho dosáhli, je potřeba použít správný typ rýže. Toto rizoto dochutí aromatický fenykl a čerstvé lesní houby. Na závěr…

poslirecept

40 min

Vrstvené zelí s rýží

Vrstvené zelí s rýží

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

S podzimním sychravým počasím přichází ideální čas na složitější vydatná jídla jako je tento vrstvený koláč. Místo těsta použijeme zelné listy a prokládáme je vrstvami…

poslirecept

145 min

Řecká lasagne pastitsio

Řecká lasagne pastitsio

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

1-Vo vacsej panvici rozohrejeme.Pridame mlete maso a prepecieme a miesame pokial nezmani farbu cca. 5 minut.Pridame nakrajanu cibulu pokial neostane priesvitna cca 5…

Nonya

60 min

Směs z pečené hlívy ústřičné

Směs z pečené hlívy ústřičné

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hlívu nakrájíme na kousky a 5 minut ji opékáme na směsi másla a olivového oleje. Přidáme kolečka zelené cibulky a rozetřený česnek a opékáme dalších 5 minut. Zalijeme…

Francouzské kuřátko v kapustě

Francouzské kuřátko v kapustě

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso osolíme, opepříme a v pánvi zprudka opečeme na másle dohněda. Na posledních pár minut přidáme klobásky. Vše vyjmeme a ve výpeku opečeme na větší kusy nakrájenou…

Slávky na víně I.

Slávky na víně I.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Slávky propláchněte v misce s vodou. Ty, které jsou otevřené, vyhoďte.Šalotku nakrájejte nadrobno. Česnek nakrájejte na plátky.Na olivovém oleji restujte šalotku,…

Vareniste.cz

15 min

Králičí hřbet na kaparech

Králičí hřbet na kaparech

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V pekáčku rozehřejeme trochu oleje, lžíci másla a hřbet zprudka opečeme. Osolíme, opepříme, potřeme maso hořčicí, podlijeme vínem, vývarem, přikryjeme a dáme do…

maris

120 min

Vínový křupavý bůček

Vínový křupavý bůček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Maso nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme jej.Zalijeme jej bílým vínem a necháme marinovat cca 24 hodin. Čím déle, tím lépe.Maso vložíme do pekáčku, zalijeme…

Jehněčí s kostí na víne

Jehněčí s kostí na víne

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Jahňace mäso prešpikujeme cesnakom, potrieme olejom a osolíme. Vložíme do pekáčika.Mäso obložíme pórom na rezaným na kolieska, mrkvou narezanou na hranolčeky a na…

tejaja

90 min

Králík na zelenině a víně

Králík na zelenině a víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Králika naporcujeme, posypeme na malé kocôčky narezanou mrkvou a petržlenom a prelejeme olejom. Zakryté necháme v chladničke stáť aspoň 12 hod. Králičie mäso dáme aj…

tejaja

80 min

Máslový králík v mandlích

Máslový králík v mandlích

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Králíka omyjeme, osušíme a naporcujeme. Osolíme a opepříme. Nemáme-li čerstvý tymián, posypeme jej ( králíka, jasné? )sušeným. Obalíme v hladké mouce. V nádobě, ve které…

Mangoldové rizoto

Mangoldové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Mangold krátko obvaríme, asi 3 minúty, scedíme a necháme odkvapkať. Potom trocha odložíme vcelku, zvyšok spolu s jarnou cibuľkou a petržlenovou vňaťou rozmixujeme. Na…

Vepřový šašlik na zelenině

Vepřový šašlik na zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Mäso narežeme na plát, ktorý naklepeme a potom narežeme na plátky cca 3x3 cm. Vložíme do misy, osolíme, pokvapkáme olejom, premiešame a necháme v chlade odstáť asi 3 hod…

tejaja

30 min

Kuře ala Vesuvio

Kuře ala Vesuvio

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso omyjeme, osušíme, potřeme olejem smíchaným s utřeným česnekem a osolíme, opepříme. Brambory omyjeme a nakrájíme na čtvrtky či osminky, dle velikosti, osolíme.…

Makrela na cibuli a bílém víně

Makrela na cibuli a bílém víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Oloupané brambory pokrájíme na kostky a vložíme do vody, přivedeme k varu (nové brambory vkládáme až do vařící vody). Pak osolíme a přidáme k nim očištěný celer…

1 4 5 6 7 8 13