Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar hovězí - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Špikovaná jeleninka v tlakovém hrnci

Špikovaná jeleninka v tlakovém hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zvěřina si zaslouží zvýšenou kuchařovu péči. Jelení maso je kvalitní, zdravější než jakékoliv jiné, byť lépe dostupné. Potřebuje odležet, nakořenit a pečlivě dokončit…

Jarka888

90 min

Ossobucco na kapustičkách

Ossobucco na kapustičkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Lahodná variace italského klasického pokrmu, kde pomalu dušené hovězí koleno s kostí v morku propojuje lehce nahořklou chuť kapustiček. Dlouhé pečení dodává masu hloubku…

cathleen

200 min

Vemínko s vinným sosem

Vemínko s vinným sosem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

V tomto receptu najdeme inspiraci na velmi netradiční kus masa, a to hovězí vemeno. Nejprve jej uvaříme doměkka s kořením a poté jej zakomponujeme do směsi s vínem a…

Filipínská hovězí caldereta

Filipínská hovězí caldereta

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Caldereta je tradiční filipínský pokrm, který se původně připravoval z kozího masa. Připravíme ho z hovězího, které spolu s bramborami a zeleninou dusíme v hovězím…

Zuzkamo

140 min

Baskický špargľový  (chřest) krém

Baskický špargľový (chřest) krém

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

V sezóně chřestu je radost vařit. Chřest má ale svoje specifika při přípravě. Pokud je dodržíte, získáte skvělý zeleninový pokrm. Třeba jako je tato sytá zahuštěná a…

1 18 19 20