Kuřecí řízky na argentinském koření
Recept ještě nebyl hodnocenOčištěné maso osušíme papírovou utěrkou a nakrájíme na plátky. Zlehka přes fólii maso naklepeme a z obou stran posypeme kořením (které jsme podrtili v hmoždíři spolu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Očištěné maso osušíme papírovou utěrkou a nakrájíme na plátky. Zlehka přes fólii maso naklepeme a z obou stran posypeme kořením (které jsme podrtili v hmoždíři spolu…
Oloupeme brambory (mohou být čerstvě uvařené nebo zbylé, vařené předem) a nakrájíme je na malé kousky.Polovinu brambor rozmixujeme s vývarem do hladké konzistence,…
Polévka s bulgurem bude sytá a lahodná. Pokud budete postupovat podle našeho receptu a přidáte v závěru vaření ještě citronovou šťávu, tak zjistíte, že chuť se opravdu…
Maso ze stehen nakrájíme na větší kousky. V nádobě tajine necháme zahřát olej a maso ze všech stran necháme opéct. Když je ze všech stran lehce zlatavé, vyndáme z…
Všechny ingredience předem očistíme a pokrájíme. Na pánev dáme máslo s olejem, přisypeme šalotku, osmahneme, ztlumíme teplotu, přidáme plátky česneku a ještě malou…
Drůbeží maso je zpravidla skvělou volbou, pokud vás tlačí čas a potřebujete opravdu rychle uvařit. Vyzkoušejte tuto směs kousků masa s drobnými žampiony, která je…
Pečené kuřecí čtvrtky, vonící po tymiánu, servírované se smetanovou žampionovou omáčkou, jsou ideální volbou k obědu, či večeři. Vaši strávníci se budou doslova…
Vydatnou polévku z kedlubny a brokolicového košťálu zvládnete připravit do půlhodiny. Talíř této horké zeleninové polévky podáváme ozdobený bylinkami a s dokřupava…
Nedělní či sváteční oběd si žádá opravdovou pochoutku. Tou se může stát lahodná vepřová krkovice, která je pečená na červeném zelí. O dochucení se postará nejen víno,…
Kuřecí paličky a stehna opláchneme a za pomocí prstů si vytvoříme pod kůží kapsy na nádivku. Takto připravená stehna osolíme a opepříme. Na nádivku nakrájíme 1,5…
Kachnu omyjeme a osušíme. Jablka, zázvor, tymián a bobkový list promícháme a touto směsí naplníme bříško. Otvor spíchneme jehlami na ptáčky, nebo zašijeme. Kachnu…
Na oleji osmahnu nadrobno pokrájenou cibuli, přidám maso a salám na kostičky, sladkou papriku a řepu nakrájenou na malé kostičky. Vše krátce osmahnu a podliju vodou s…
Pohanka je pseudoobilovina s nezaměnitelnou, zemitou chutí, která se na našem území pěstovala pro svou nenáročnost a výživové vlastnosti. Tato polévka kombinuje skvělou…
Na pánev nalijeme olivový olej a orestujeme na něm krevety, chorizo klobásu a papriky. Po orestování z pánve vyjmeme. Na pánev přidáme opět olej, přidáme kuřecí prsa,…
Mäso pokrájame na kocky, koreňovú zeleninu a cibuľu pokrájame tiež na kocky. V hrnci rozpálime olej, orestujeme na ňom mäsové kocky do hneda a vyberieme. Na výpeku z…
Talíř horké zeleninové polévky dobře zasytí a příjemně zahřeje. Pokud máte doma velkou úrodu kedluben, připravte z nich lahodnou polévku, kterou podáváme s rozpečenou…
Kuřecí stehna nasolíme a necháme odpočinout. Cibuli a papriku nakrájíme na kostky. V tlakovém hrnci rozpustíme máslo, přidáme cibuli a restujeme do zlatova. Pak přidáme…
Kuřecí maso omyjte, osušte a nakrájejte na menší kousky. Ty osolte, opepřete a posypte uzenou paprikou. Rozpalte pánev a kuřecí maso na oleji osmahněte dozlatova, spolu…
Kotlety omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce, přebytky otřepeme.Rozehřejeme velkou pánev, rozpálíme sádlo a až se z něj začne lehounce kouřit, osmahneme…
Nejdříve kuře rozporcujeme, omyjeme je a osušíme. Poté je potřeme rozmíchanou směsí ze zeleninového základu a červené paprikové pasty. Cibulku nakrájíme nadrobno a na…
Kuřecí prsa rozpůlíme a nakrájíme na větší kousky. Připravíme marinádu v niž maso důkladně obalíme a necháme odležet alespoň hodinu v chladu.Na hlubší pánvi na oleji…
V hrnci rozpálíme olej. Cibuli nakrájíme nadrobno a necháme zesklovatět na oleji. Stroužek česneku rozdrtíme (nemusí být na jemno) a přidáme k cibuli, promícháme a…
Vývar s vínem uveďte do velmi mírného varu tak, aby se jen zachvíval. Olej rozehřejte ve velkém nepřilnavém kastrolu. Osmažte na něm pórek, česnek a tymián, až začne…
Kuřecí maso očistíme, mírně osolíme a okořeníme z obou stran. Rozkrájíme každý plátek na 3 kousky, pokapeme olejem a dáme do uzavíratelné misky. Maso v uzavřené misce…