Květákové kari s brokolicí, paprikami a baby špenátem
Recept ještě nebyl hodnocenLehké, syté a plné chutí – to je zeleninové kari, ve kterém se snoubí jemnost květáku, křupavost brokolice, sladkost paprik a svěžest baby špenátu. Ideální jídlo pro…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Lehké, syté a plné chutí – to je zeleninové kari, ve kterém se snoubí jemnost květáku, křupavost brokolice, sladkost paprik a svěžest baby špenátu. Ideální jídlo pro…
Pokud preferujete spíše bezmasá jídla a chcete si v létě dopřát něco lehčího a plného zeleniny, určitě vyzkoušejte tento bulgur s restovaným lilkem, cuketou a paprikou.…
Cheela je tradiční indická placka z cizrnové mouky, která se připravuje snadno a bez kynutí. Slouží jako alternativa pečiva. Můžete ji obohatit zeleninou, nebo ji nechat…
Poctivá polévka z vývaru z vepřových nebo hovězích kostí je doplněná lesními houbami, černým pivem a zahuštěná strouhaným tvrdým chlebem. Lehkou pikantnost dodává zázvor…
Šťavnatá štika, marinovaná v olivovém oleji se zázvorem, kmínem a paprikou, doplněná dušenými houbami se sójovkou. Podává se s voňavými bramborovými hromádkami z másla,…
Sladkokyselá, lehce pikantní švestková omáčka s uzeným nádechem. Skvělá volba ke grilovanému masu nebo do marinády na pečená žebra či kolena. Připravte větší množství…
Králičí stehna na hříbkách s řapíkatým celerem a pršutem jsou elegantní způsob, jak proměnit běžné suroviny ve sváteční pokrm. Maso se marinuje v aromatické směsi s…
Připravte si doma horký ovocný čaj s vůní citrusů, jablek a koření. Přidat do něj můžete i kousek řízného zázvoru. Za pár korun tak vykouzlíte nápoj, který vás postaví…
Kuřecí játra jsou skvělou surovinou obsahující množství bílkovin, železa a vitamínů. Jejich příprava je rychlá a snadná. Vyzkoušejte tento recept inspirovaný vietnamskou…