Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Piškotový řez s jahodovou pěnou

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

6. 2. 2013 21:52

Suroviny pro 30

30

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 574 kJ / 3 722 kcal
Bílkoviny77,42 g
Tuky282,78 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 1,56 g
Sodík 691 mg
Sůl2,32 g
Sacharidy210,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Malikova Malikova

15. 1. 2018 11:36

Není mi jasné, jestli přijde do ušlehané smetany želatina vychladlá.... Jestli by se při přidání teplé šlehačka nesrazila .... ;-(

Beetty

15. 7. 2013 15:04

kuchařík(Z. Komárková):
Však to je také můj recept - ten samý, mám ho na více stránkách :-))

kuchařík(Z. Komárková)

15. 7. 2013 11:12

www.receptynakazdyden.cz/recept/piskotovy-rez-s-jahodovou-penou

Podrobnější popis se stejnými fotkami najdete - viz výše

Majka8

23. 2. 2013 17:07

Beetty:Možná jsem udělala chybu,že jsem to dala na velký plech,těsto je velice dobrý,ale hodně nízký,což ale nikomu nevadilo,řezy jsou sežraný a poběžím do Kaufu pro jahody,neboď tu do mně hučí,že chtějí zopakovat,prý bylo málo,jak je doma něco s ovocem,tak to zbaští rychlosti blesku:-D

Beetty

23. 2. 2013 16:38

Majka8: Ahoj Majko, já dělám piškot vždy, že začínám sněhem. Kdysi jsme dostali takový recept a už jiný nedělám. I rolády z něho jdou krásně stočit... Ale záleží samozřejmě na Tobě, co Ti vyhovuje. ;-)

Majka8

23. 2. 2013 16:06

Včera jsem řezy upekla,jsou dobré,ale příště zvolím jiný postup u těsta,nebudu vmíchávat vše do bílků,ale bílky vmíchám až nakonec do hotového těsta.Krém je výborný,dělám podobný z másla do kterého přidám trochu jahodového pudinku a pomalu přišlehávám čerstvé jahody,přihazuji pomalu,aby se nezdrclo máslo,je to dobrý krém i do rolády

Olinka5555

6. 2. 2013 22:50

No teda, na tomhle by se dalo krásně ulítávat, to je paráda. :yes::yes::yes:

Beetty

6. 2. 2013 21:56

Jana Remkova: děkuji za pochvalu :-8 Po pravdě baví mě péct a focení mě baví ještě víc - to se vždycky vyřádím :-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 2. 2013 21:55

Ojojój!! Nádhera!!:-p

jarda Kadic jarda Kadic

6. 2. 2013 21:54

:yes::yes::yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: dort s jahodovou pěnou moučník s jahodovou pěnou koláč s jahodovou pěnou zákusek s jahodovou pěnou jahodová pěna na dort kostky s jahodovou pěnou řez s jahodovou pěnou piškotové řezy s jahodami piškotový řez jahodove řezi jahodove rez z penou s jahodovou pěnou dort z jahodovou penou jahodove rezy piškotový řez na plechu jahodové řezy s tvarohem piškotový řez se smetanou na šlehání piškot na rezy jahodová pěna do moučníků recept piškot s jahodami

Suroviny: vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, olej, prášek do pečiva, jahody čerstvé, smetana ke šlehání, želatina, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Piškotový řez s jahodovou pěnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mX9E