Kakaové řezy s tvarohovým krémem a malinami
Recept ještě nebyl hodnocenOsvěžující, lahodný, lehoučký, prostě famózní, je tento zákusek. Kakaové těsto, na něm krém ze šlehačky a tvarohu, ochucený vaječným likérem a doplněný malinami, jistě…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Osvěžující, lahodný, lehoučký, prostě famózní, je tento zákusek. Kakaové těsto, na něm krém ze šlehačky a tvarohu, ochucený vaječným likérem a doplněný malinami, jistě…
Čokoládu s máslem společně rozpustíme ve vodní lázni. Necháme lehce zchladnout a pak přidáme cukr, rozšlehaná vejce a mléko a společně zamícháme. Poté přidáme i sypké…
Pomerančové řezy s tvarohovým krémem jsou lahodným spojením svěží citrusové chuti a jemné krémové náplně. Nadýchaný korpus s vůní pomerančů doplňuje lehký tvarohový krém…
Do mísy prosejeme mouku, přidáme ostatní ingredience a zamícháme. Vylejeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme v předehřáté troubě. Necháme vychladnout.Uděláme…
Stracciatella je nejen oblíbenou příchutí zmrzliny. Smetanová chuť protkaná čokoládou, to je také bohatá vrstva krému na tomto dortu. S jemným kakaovým piškotem tvoří…
Řezy zdobené motýlky z mandarinek jsou elegantní a svěží dezert, který okouzlí nejen chutí, ale i vzhledem. Jemný piškotový základ, sametově hladký krém z mascarpone a…
Na tyto jahodové řezy nepotřebujeme čerstvé jahody, využijeme ty kompotované. Výsledné řezy vypadají opravdu lákavě. Vrstvu kakaového těsta potřeme jemným krémem z…
Lehké, vláčné a neodolatelně voňavé řezy. Jemné piškotové těsto se sladkou vrstvou a na závěr kokos, který dodá dezertu ten správný šmrnc. Ideální tip na skvělý moučník…
Nepečený dortík se sušenkovým základem, který voní po jahodách a kokosu. Bílá čokoláda ve spojení s kokosem je doslova neodolatelná a dává vzniknout luxusnímu dezertu,…
Nadýchaný korpus a jemný krém se šťavnatým ovocem vytvářejí dokonalý dort, který potěší každého milovníka čokolády a ovocných zákusků. Ideální pro oslavy, kdy chcete…
Tyto svěží jahodovo-jogurtové řezy jsou jako stvořené pro letní dny – lehké, jemně sladké a příjemně krémové. Jogurtový krém skvěle ladí s čerstvými jahodami i vláčným…
Jahodové dortíčky z tvarohu spojují svěžest sezónního ovoce s jemností tvarohového krému v lahodném dezertu. Skvěle se hodí na letní oslavy i odpolední posezení.…
Kombinace smetany, jahod, kávy, rumu a vaječného likéru slibuje nevšední chuťový zážitek. Dva druhy krému vrstvíme do dortové formy a prokládáme cukrářskými a kakaovými…
I v horkých letních dnech rádi mlsáme a hledáme něco osvěžujícího. Tím mohou být tyto piškotové řezy, potřené odlehčeným jogurtovým krémem, ochuceným limetkovou šťávou.…
Tyto svěží malinové řezy si vás jistě získají. Nadýchaný piškotový korpus potřený malinovou marmeládou a jemným krémem z tvarohu a šlehačky chutná výborně. Část krému…
Tvarohový dort s hruškami a oříšky je lahodný dezert, který zaujme jemností tvarohového krému, šťavnatostí hrušek a křupavostí oříšků. Spojení těchto ingrediencí vytváří…
Tento moučník je ideální volbou, když máte chuť na něco sladkého, ale nechcete nic těžkého. Osvěžující dezert, který potěší nejen v létě, se skvěle hodí ke kávě i na…
Ovocné řezy, které si po nakrájení získají pozornost všech u stolu. Propojení kakaového piškotu, šlehačkového krému a ovocného pudinku s mirabelkami tvoří dezert, jež…
Lehký piškotový základ, jemná marmeládová vrstva, ovocné želé z rozdušených ostružin a nadýchaná šlehačka se zakysanou smetanou. Chuťově jemný, přitom výrazný dortík,…
Lehký piškotový základ, jemná marmeládová vrstva, ovocné želé z rozdušených ostružin a nadýchaná šlehačka se zakysanou smetanou. Chuťově jemný, přitom výrazný dortík,…
Mascarpone s kysanou smetanou, cukry a ztužovačem vyšleháme, odložíme do lednice.Uvaříme vanilkový pudink, za občasného promíchání necháme zchladnout a odložíme do…
Korpus: Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a nekolikanásobně nenabyde, pak přidáme po lžících…
Korpus: Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a nekolikanásobně nenabyde, pak přidáme po lžících…
Nejprve musíme připravit želatinu na polití, protože to trvá, než začne želírovat. Kompot scedíme a dolijeme vodou na 250 ml, vsypeme želatinu a cukr a necháme 5 minut…