Semifreda z netu
Recept ještě nebyl hodnocenMini dortíky různých tvarů a příchutí si snadno můžete připravit na další oslavu. Vespod je nadýchaný piškot, který má na sobě vrstvu krému libovolné chuti, od…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Mini dortíky různých tvarů a příchutí si snadno můžete připravit na další oslavu. Vespod je nadýchaný piškot, který má na sobě vrstvu krému libovolné chuti, od…
Mini dortíky různých tvarů a příchutí si snadno můžete připravit na další oslavu. Vespod je nadýchaný piškot, který má na sobě vrstvu krému libovolné chuti, od…
Mini dortíky různých tvarů a příchutí si snadno můžete připravit na další oslavu. Vespod je nadýchaný piškot, který má na sobě vrstvu krému libovolné chuti, od…
Velký kus práce se skrývá za nádherně vypadajícími a také skvěle chutnajícími mini dortíčky. Zpravidla se skládají z nadýchaného piškotového těsta, které je pokryto…
Upeču korpusy den dopředu. Vejce vyšlehám s cukrem do pěny, pak přidám vodu, nakonec mouku s práškem do pečiva. Peču na 180 st.C cca 35 min. Dokud není špejle suchá -…
Šlehačku ušleháme s cukrem,přidáme jogurt a vše krátce vyšleháme. Dle návodu si připravíme ztužovač,vmícháme do krému a důkladně promícháme. Krém rozdělíme na dvě…
Mouku, kypřicí prášek a kakao prosejeme do misky a promícháme. Vejce rozdělíme na žloutky a bílky. Zapneme troubu na 190 ° C a plech 42x42 cm vyložíme papírem na pečení,…
Do menšího hrnečku uvaříme rozpustnou kávu, kterou smícháme s rumem. Do dortové formy o průměru cca 24 cm rozložíme na dno piškoty, potřeme je mašlovačkou kávou s…
Velmi nenáročný na přípravu, avšak chuťově vynikající a vzhledem působivý je tento jahodový řez. Vespod moučníku je nadýchaný kakaový piškot, který doplňuje marmeláda a…
Žloutky smícháme s cukrem a vyšleháme do pěny. Přidáme mléko, olej a mouku. Promícháme a přidáme vanilkový cukr a prášek do pečiva. Nakonec přidáme sníh. Může se do…
Dortový oplatek vyřízneme podle dna formy, do které budeme nepečený moučník dělat. Ostatní oplatky rozlámeme na kousíčky a smícháme s nutellou tak, aby vznikla kompaktní…
Tyto drobné nepečené dortíky jsou připravené během chvíle a chutnají lahodně. Základ připravíme ze sušenek a másla, na něj naneseme výborný krém ze sýru a smetany, a na…
Upečený korpus prokrojíme, dáme vrstvu bílého krému, vrstvu piškotů, banány, vrstvu kávového krému, přikryjeme vrchním dílem a necháme ztuhnout. Zdobíme dle fantazie…
Tento, již od pohledu úžasný zákusek, vás nadchne svou osvěžující chutí hned při prvním soustu. Osvědčené spojení čokoládového korpusu, tvarohového krému a malin v…
Nadrtíme sušenky, promícháme s rozpuštěným máslem a rýžovým sirupem a napěchujeme do dortové formy, vyložené pečicím papírem. Dáme do lednice.Vyšleháme vychlazenou…
Tento, již od pohledu úžasný zákusek, vás nadchne svou osvěžující chutí hned při prvním soustu. Osvědčené spojení čokoládového korpusu, tvarohového krému a malin v…
Korpus rozkrojit na dva díly. Jeden díl korpusu dát na tácek a uzavřít rámem z dortové formy. Tvaroh ušlehat s umělým sladidlem a citronkou. Ušlehat šlehačku a…
Sušenky rozdrtíme pomocí válečku. Drobky smícháme s rozpuštěným máslem a namačkáme na dno formy o průměru 20 cm (já měla 23 cm). Necháme 15 minut chladit.Do vodní lázně…
Tento čokoládový dezert plněný tvarohovým krémem s malinovým rozvarem, politý čokoládovou polevou a hojně zdobený čokoládovými hoblinkami, je prostě symfonií chutí.…
Mátová roláda je elegantní a osvěžující dezert, který potěší svou lehkostí a výraznou chutí máty. Tento lahodný dezert se skládá z nadýchaného piškotového těsta, jemně…
Sušenky rozdrtíme a smícháme s rozpuštěným máslem. Vtlačíme na dno do dortové formy.Náplň připravíme z tvarohu a zakysané smetany, vmícháme postupně do ztužovače…
Krásné a lahodné dortíčky jako z cukrárny nyní připravíte díky jednoduchému triku s PET lahvemi i doma. Vyrobíte díky nim dokonalé zákusky s tvarohovou náplní a višňovým…
Dortíčky, které uchvátí svým vzhledem i chutí. Piškotový základ je pomocí formičky tvarován do požadovaného tvaru. Na něj pak vrstvíme smetanovo-šlehačkovou náplň s…
Dortíčky, které uchvátí svým vzhledem i chutí. Piškotový základ je pomocí formičky tvarován do požadovaného tvaru. Na něj pak vrstvíme smetanovo-šlehačkovou náplň s…