Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
Rajčatový tataráček má výraznou pikantní chuť. Je výborným předkrmem i lehkou večeří, báječně chutná na křupavé topince
Video Hodnocení 5× Jak udělat bezmasý tatarák? Vyzkoušejte netradiční kombinaci tvarůžků a camembertu
23 foto Hodnocení 10× Postní jídla mohou být chutná, výživná i lákavá na pohled. Přesvědčíme vás
9 foto Hodnocení 10× Tatarák bez masa: Jaké suroviny na něj potřebujete? Ukážeme vám, že maso není nutné
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Mini langoše ze zakysané smetany: Jemné těsto nechte pořádně vykynout a placky zprudka usmažte v pořádné vrstvě oleje
Dokřupava smažené rýžové nudle se zeleninou: Domácí „čína“ jen z několika ingrediencí může být na stole za pár minut
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Co se zbytky cukroví? Linecké můžete nalámat do pohárů, z rozdrcených perníčků uděláte netradiční drobenku
IKEA otevřela první restauraci mimo obchodní dům: Lidé se hrnou na švédské kuličky i vegetariánské hotdogy