KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
Rajčatový tataráček má výraznou pikantní chuť. Je výborným předkrmem i lehkou večeří, báječně chutná na křupavé topince
Video Hodnocení 7× Jak udělat bezmasý tatarák? Vyzkoušejte netradiční kombinaci tvarůžků a camembertu
23 foto Hodnocení 11× Postní jídla mohou být chutná, výživná i lákavá na pohled. Přesvědčíme vás
9 foto Hodnocení 12× Tatarák bez masa: Jaké suroviny na něj potřebujete? Ukážeme vám, že maso není nutné
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Jídelní rozmary slavných: Matt Damon nemá rád růžičkovou kapustu a miluje pálivé tacos s hovězím masem