Hell's Kitchen zná své „zaměstnance“: O miliony a práci u Jana Punčocháře se poperou kuchař, účetní, floristka i ajťák
Šnečí ocásky na cibulce, smažený tvaroh z raků, zadělávaní drozdi v županu i smažené žáby aneb Podivná jídla 19. století
Rychlý švestkový koláč s mákem a drobenkou je šťavnatý a křupavý. Hotový je do půl hodiny a vydrží dlouho vláčný
Kvíz: Které houby patří do guláše, omáček a na smažení? Otestujte si, zda znáte jejich správné použití v kuchyni
Jak poznat jedlé houby aneb Kdy pomůže aplikace a kdy volat mykologa: Průvodce určováním jedlých hub i pro neznalé
7 foto Hodnocení 1× Jak čistit houby před vařením? Důkladnost se vám tisíckrát vrátí v hotových jídlech
5 foto Hodnocení 5× Jaké koření do houbové omáčky? Základ omáčky ochutí drcený kmín i voňavé bylinky
Video Hodnocení 29× Houbový prášek šetří místo a houby si můžete dopřát kdykoli. Zkuste ho podle videonávodu
5 foto Hodnocení 19× Pýchavka neboli vatovec: Máme pro vás tipy na nejchutnější zpracování této houby
4 foto Hodnocení 39× Bedly jsou oblíbeným houbařským úlovkem. Umíte je bezpečně poznat a chutně upravit?
7 foto Hodnocení 2× Chyby při zavařování hub: Pečlivý výběr je nutností, stejně jako jejich předvaření
Velká houbová mapa 2024: Kam vyrazit pro hříbky v jižních Čechách, kam na Moravě nebo na Vysočině? Přehled pro celou ČR
7 foto Hodnocení 4× 5 častých chyb při zpracování lesních hub: Vyhněte se chybám i jejich následkům
Mykolog Petr Souček radí, kam se vydat na houby a jak i z dálky poznat, že se asi vrátíte s plným košíkem
7 foto Velká houbová mapa 2024: Plné košíky hlásí houbaři ze Středních Čech, na bramboračku si nasbíráte i na Vysočině
Video VIDEO: Eliška testuje pražské kebabárny. Sázkou na jistotu je shawarma na Žižkově jen za 160 Kč
Pařížská šlehačka korunuje nejeden zákusek. Připravte si tu nejlepší podle slavné cukrářky Mirky van Gils Slavíkové