Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
5 foto Hodnocení 2× 6 častých chyb při vaření houbové omáčky: Pozor na gumové houby i nevýraznou chuť
8 foto Hodnocení 12× Holubinky patří k nejbarevnějším houbám našich lesů. Poznáte ty jedlé druhy?
5 foto Hodnocení 1× Znáte růžovku neboli masák? Je to vynikající houba, která se uplatní v kuchyni
7 foto Hodnocení 1× Jak rychle musím zpracovat houby? Zdraví je jen jedno, houby zpracujte urychleně
7 foto Hodnocení 2× Jak dlouho lze nechat houby v lednici? Urychlená spotřeba je zde opravdu zásadní
Velký přehled míst, kde podle odborníků najdete houby: Víme, odkud odejdete s plnými košíky i kam se vydáte zbytečně
7 foto Hodnocení 3× Hřiby, růžovky nebo bedly? Poradíme, co dobrého z jednotlivých druhů hub uvařit
Hodnocení 15× Jak připravit domácí nakládané houby? Naložte je do octa a užívejte si jejich chuť
Hodnocení 2× Jak zavařovat houby? Poradíme postup i to, které druhy hub jsou ke sterilaci vhodné
Kvíz KVÍZ: Které houby patří do guláše, omáček a na smažení? Otestujte si, zda znáte jejich správné použití v kuchyni
Jak poznat jedlé houby aneb Kdy pomůže aplikace a kdy volat mykologa: Průvodce určováním jedlých hub i pro neznalé
Rychlé hrnkové palačinky nejen pro začátečníky: Můžeme je plnit marmeládou i sýrem a přípravu zvládne každý
Klasický dort českých cukráren Harlekýn: Nadýchaný jako obláček je díky sněhu z bílků, typickou chuť dodá pařížská šlehačka