Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě a díky jednomu fíglu bude dokonale vláčný
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
5 foto Hodnocení 6× Jak uvařit jednoduchou mrkvovou polévku. Je krásně barevná a příjemně chutná
Kvíz Hodnocení 73× KVÍZ: Umíte správně udělat jíšku? Otestujte své znalosti a vyzkoušejte je v praxi
Nejlepší jíška do guláše, aby byl hustý tak akorát, voní po oříškách a obě základní suroviny máte doma
Hladká a voňavá jíška vylepší omáčky i polévky. S tímto postupem krok za krokem ji zvládne každý hned napoprvé
7 foto Hodnocení 6× Jak zavařit jíšku, aby v omáčce nebyly žmolky. 2 jednoduché tipy, jak se jich zbavit
7 foto Hodnocení 2× Co použít místo jíšky? 7 tipů, jak zahustit oblíbené omáčky a polévky bez mouky
Jak na perfektní rajskou omáčku: Na českou klasiku využijete i čerstvá rajčata, chuť vylepšíte máslem a červeným vínem
4 foto Hodnocení 22× Šťávu k masu můžete zahustit několika způsoby. Začátečníkům pomůže jednoduchý přehled
5 foto Hodnocení 1× Jakou mouku použít na zásmažku? Sáhnout bychom měli po mouce s jemnou texturou
Video Prázdniny u babičky: Jak na poctivou koprovou omáčku? Zjemněná žloutky a smetanou chutná fantasticky
4 foto Hodnocení 103× Jak zahustit koprovou omáčku? Osvědčené tipy pro hustou a krémovou koprovku
5 foto Hodnocení 11× Jakou mouku použít na zásmažku? Víme, která je ta pravá k dokonalému zahuštění
Video Hodnocení 17× Jak udělat jíšku a jaká mouka je na ni nejvhodnější. Začátečníkům pomůže video
Rychlá kuřecí svíčková: Levnější varianta luxusního nedělního oběda skvěle chutná a je snadná na přípravu