Výlovy rybníků 2025: Pro čerstvé ryby, na kapří hranolky nebo rybí polévku se můžete vydat nejen na Třeboňsko
Nejlepší jíška do guláše, aby byl hustý tak akorát, voní po oříškách a obě základní suroviny máte doma
Hladká a voňavá jíška vylepší omáčky i polévky. S tímto postupem krok za krokem ji zvládne každý hned napoprvé
7 foto Hodnocení 4× Jak zavařit jíšku, aby v omáčce nebyly žmolky. 2 jednoduché tipy, jak se jich zbavit
7 foto Hodnocení 2× Co použít místo jíšky? 7 tipů, jak zahustit oblíbené omáčky a polévky bez mouky
Jak na perfektní rajskou omáčku: Na českou klasiku využijete i čerstvá rajčata, chuť vylepšíte máslem a červeným vínem
4 foto Hodnocení 21× Šťávu k masu můžete zahustit několika způsoby. Začátečníkům pomůže jednoduchý přehled
5 foto Hodnocení 1× Jakou mouku použít na zásmažku? Sáhnout bychom měli po mouce s jemnou texturou
Video Prázdniny u babičky: Jak na poctivou koprovou omáčku? Zjemněná žloutky a smetanou chutná fantasticky
4 foto Hodnocení 103× Jak zahustit koprovou omáčku? Osvědčené tipy pro hustou a krémovou koprovku
5 foto Hodnocení 11× Jakou mouku použít na zásmažku? Víme, která je ta pravá k dokonalému zahuštění
Video Hodnocení 16× Jak udělat jíšku a jaká mouka je na ni nejvhodnější. Začátečníkům pomůže video
Video Hodnocení 21× Jak udělat jíšku? Báječně se hodí do vydatných polévek, které nás krásně zahřejí
8 foto Hodnocení 83× Čím zahustit dušenou mrkev? Osvědčené tipy a rady nejen pro začínající kuchaře
Video Hodnocení 25× Jak připravit cibulovou jíšku do lednice? Vyzkoušejte si ji s naším videonávodem
Jak na zadělávané dršťky: Se smetanovou omáčkou, slaninou a divokým kořením jsou vynikajícím a levným jídlem
MasterChef Česko 2022: Jak zajistit, aby bylo suflé dokonale nadýchané a nesrazilo se? Důležité je správné šlehání i vymazání formy