Vláčná tvarohová bábovka se báječně hodí k odpolední kávě. Chutná skvěle, dlouho vydrží a je hotová raz dva a bez vážení
Jak na skvělý džem z aronie: Je černý jako noc, lehce trpký a nasládlý a oslní vás vůní rumu a kardamomu
Perfektní kuřecí svíčková podle Ostravskeho Gastrošefa: Ideální levné jídlo, když máte před výplatou, říká influencer
4 foto Hodnocení 6× Šťávu k masu můžete zahustit několika způsoby. Začátečníkům pomůže jednoduchý přehled
5 foto Hodnocení 1× Jakou mouku použít na zásmažku? Sáhnout bychom měli po mouce s jemnou texturou
Video Prázdniny u babičky: Jak na poctivou koprovou omáčku? Zjemněná žloutky a smetanou chutná fantasticky
4 foto Hodnocení 102× Jak zahustit koprovou omáčku? Osvědčené tipy pro hustou a krémovou koprovku
5 foto Hodnocení 11× Jakou mouku použít na zásmažku? Víme, která je ta pravá k dokonalému zahuštění
Video Hodnocení 14× Jak udělat jíšku a jaká mouka je na ni nejvhodnější. Začátečníkům pomůže video
Video Hodnocení 19× Jak udělat jíšku? Báječně se hodí do vydatných polévek, které nás krásně zahřejí
8 foto Hodnocení 83× Čím zahustit dušenou mrkev? Osvědčené tipy a rady nejen pro začínající kuchaře
Video Hodnocení 24× Jak připravit cibulovou jíšku do lednice? Vyzkoušejte si ji s naším videonávodem
Jak na zadělávané dršťky: Se smetanovou omáčkou, slaninou a divokým kořením jsou vynikajícím a levným jídlem
7 foto Hodnocení 29× Z které mouky se dělá jíška? Jen jedna to může být a my vám prozradíme, která to je
5 foto Hodnocení 14× Co je zásmažka a jak ji použít? Tipy pro správnou přípravu nejen pro začátečníky
Španělské ptáčky z vepřového masa: Aroma jim dodá pikantní hořčice, barvu tmavá jíška a na stole jsou do hodiny
5 foto Vřídelní polévka pro lepší zažívání i na kocovinu: Vaří se přímo z vody z Vřídla a má po ní jemně slanou chuť
Univerzální jogurtové těsto na závin: Stačí na něj jen tři ingredience, je rychlé, vláčné a po upečení krásně křehké