Přehled supermarketů, které zůstanou otevřené během svátků 5. a 6. července, a jak si poradit s online objednávkou
Video Hodnocení 1× Jak připravit grilovaný bůček? V lahodné pivní marinádě mu žádný strávník neodolá
Video Hodnocení 14× Jak připravit játra na grilu? Naložená játra v pikantní marinádě chutnají báječně
Marinované kuřecí řízky z trouby: Šťavnaté a aromatické řízečky překvapí i křupavou kůrčičkou, navíc jsou rychlé a snadné
Křehoučké jogurtové řízky jsou báječně šťavnaté díky marinování. Stačí půlhodina v marinádě, přes noc budou ještě jemnější
6 foto Hodnocení 3× Jak nejlépe péct vepřové kotlety? Sluší jí koření a marináda, přesvědčte se sami
12 foto Hodnocení 10× Jak využít kuřecí prsní řízky? Smažené, pečené i plněné, vždy jsou výtečné
7 foto Hodnocení 4× Jak připravit kapra, aby byl šťavnatý? Víme, jak u stolu oslnit chutným jídlem
Jak správně naložit maso na řízky, aby byly křehké a šťavnaté: Použít můžeme kefír, citron i jednu obyčejnou surovinu
5 foto Hodnocení 6× Jaké koření na zvěřinu? To správné dokonale zvýrazní a podtrhne výsledný pokrm
5 foto Hodnocení 4× Jak připravit kuřecí přírodní plátek? Vykouzlete chutný oběd pro celou rodinu
Vepřové plátky v hořčici: Předem marinované maso je křehké, šťavnaté a aromatické, připravené je za chvíli
Švejžužu v české verzi je úplně jiné než originál, ale chutná výborně. S rýží máte na stole skvělý oběd
Farmářská krkovička v cibuli a pivu: Masíčko je šťavnaté a úplně se rozpadá díky marinování, chuť dodá směs koření
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
8 foto Hodnocení 15× Maso na gril je dobré předem naložit do marinády. Jak dlouho v ní má odpočívat?
Jídelní rozmary slavných: Justin Timberlake cvičí proto, aby se mohl najíst. Miluje palačinky a tyhle těstoviny s humrem