Marinovaný bylinkový domácí králík na houbách a karlovarský knedlík
Králík vyžaduje dokonalou přípravu, aby byl šťavnatý. V tomto receptu se stehna pečou v bylinkovém rozvaru, který zachová jejich křehkost a šťavnatost. Na talíři je pak doplní karlovarský knedlík a jemná houbová omáčka.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 363 kJ / 4 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,20 g |
Tuky | 238,43 g |
Vláknina | 47,22 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 3,04 g |
Sůl | 7,16 g |
Sacharidy | 322,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 9. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný bylinkový domácí králík na houbách a karlovarský knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk6An
Moje poznámka
Marinovaný bylinkový domácí králík na houbách a karlovarský knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk6An
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 9 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 14 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 4 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 6 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 6 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 7 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 8 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 8 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 10 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 10 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 12 hodinami
Suroviny:
voda,
libeček,
bobkový list,
tymián,
jalovec,
víno bílé,
stehno králičí,
cibule,
česnek,
olej řepkový,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
vývar masový,
mouka hladká,
smetana 33%,
houby,
rohlík,
mléko,
sůl,
petrželka,
vejce,
máslo
Komentáře (1)