Marinovaný bylinkový domácí králík na houbách a karlovarský knedlík
Králík vyžaduje dokonalou přípravu, aby byl šťavnatý. V tomto receptu se stehna pečou v bylinkovém rozvaru, který zachová jejich křehkost a šťavnatost. Na talíři je pak doplní karlovarský knedlík a jemná houbová omáčka.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 363 kJ / 4 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,20 g |
Tuky | 238,43 g |
Vláknina | 47,22 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 3,04 g |
Sůl | 7,16 g |
Sacharidy | 322,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 9. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný bylinkový domácí králík na houbách a karlovarský knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk6An
Moje poznámka
Marinovaný bylinkový domácí králík na houbách a karlovarský knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk6An
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 34 minutami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 1 hodinou
Domácí libečková sůl
Přidáno před 4 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 8 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 9 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč z cukety
Vampi před 26 minutami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 39 minutami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 1 hodinou
Rajská omáčka
Maroun416 před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 2 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 4 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 6 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 8 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 8 hodinami
Suroviny:
voda,
libeček,
bobkový list,
tymián,
jalovec,
víno bílé,
stehno králičí,
cibule,
česnek,
olej řepkový,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
vývar masový,
mouka hladká,
smetana 33%,
houby,
rohlík,
mléko,
sůl,
petrželka,
vejce,
máslo
Komentáře (1)