Řeznice radí, jak dokonale usmažit vinnou klobásu: Pomůže trocha mouky i jeden snadný fígl před smažením
Jak udělat kokosové kuličky? Jednoduché nepečené cukroví báječně voní kakaem, ořechy i rumem a hotové je do půl hodiny
Cukrář Josef Maršálek radí: Kolik droždí použít na kilo mouky? Snadné pravidlo se dobře pamatuje, ale pozor na tyto chyby
Video Recepty z českých pohádek: Rohlíčky obzvláště vypečené z filmu Císařův pekař-Pekařův císař voní sádlem a chutnají skvěle
Rohlíky upečete snadno i doma a není to ani těžké. Když jsou ještě krásně křupavé, chutnají úplně nejlépe
Pečeme s Ivou: Křupavé kořenové bagety jsou upečené jen z několika surovin. Delším kynutím však získají úžasnou chuť
Pečeme s Ivou: Slunečnicový bochníček vás potěší svou výbornou chutí a tmavou střídou plnou semínek. Příprava je snadná
Pečeme s Ivou: Lněný chléb ze dvou druhů mouky potěší rodinu i návštěvy. Na přípravu je navíc snadný!
Pečeme s Ivou: Fantastické rohlíky filipky z celozrnné mouky. Jak na ně, aby byly zvenčí křupavé a uvnitř nadýchané?
10 foto Šéfkuchař Petr Hajný prozradil recept, jak si doma připravit fantastická telecí játra s černou čočkou a cibulovým zelím
12 foto Nová řada Ano, šéfe! je obestřena tajemstvím: Překvapilo mě, jaké restaurace ještě přežívají, říká Zdeněk Pohlreich