Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 574 kJ / 137 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,92 g |
| Tuky | 0,67 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 25,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omotaná játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8wB
Moje poznámka
Omotaná játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8wB
Nejnovější recepty
Cukroví s pistáciovým krémem zdobené pistáciemi
Přidáno před 2 hodinami
Ricottové knedlíčky s jahodami podle Jana Punčocháře
Přidáno před 3 hodinami
Dietní kuřecí prso s bramborovou kaší
Přidáno před 12 hodinami
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 19 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční perníčky s rumovou polevou podle Josefa Maršálka
veronika_straka před 56 minutami
Nadýchaný císařský trhanec - Kaiserschmarren
Modemo před 58 minutami
Jablečné lívance
oldlhot před 1 hodinou
Šťavnatá vepřová pečeně
bobnak před 2 hodinami
Perníkové kuličky s ořechy
Panova před 2 hodinami
Vosí hnízda
Luentynka před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Luentynka před 3 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Patriktesar před 5 hodinami
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 13 hodinami
Tématické fráze:
matčino kuře,
játra,
recept na matčino kuře,
matčino kuře recept,
aby byla játra měkká,
recepty z jatry,
jak uvarit jatra aby byla meka,
recept matčino kuře,
játra stokrát jinak,
aby játra byla měkká,
játra recept,
kuřecí játra top recepty,
játra recepty,
top recepty husi,
kuřecí játra ztvrdla,
restovana jatr,
jak udelat aby jatra byla meka,
matčino kuře recepty.cz,
úprava husích jater,
ztvrdlá játra
Suroviny:
játra kuřecí,
koření grilovací,
cibule,
šlehačka,
šunka
Komentáře (14)
www.miric.cz
Já bych je dělala různě a ráda častěji, ale když občas čtu, že nepatří k nejzdravějším, tak raději brzdím a jsou tak 3x ročně. To snad přežijeme, ne?