Vynikající cuketové halušky: Odlehčená verze slovenské klasiky nejlépe chutná s brynzou a cuketu v ní ani nepoznáte
Malé retro bistro v Potštejně nabízí vlašák v rohlíku: O víkendu prodáme i 150 kusů denně, jde to na dračku, říká majitel
Nejzajímavější točené zmrzliny v Praze? Zmrzka jako borůvkový koláč s drobenkou nebo medový karamel nás nadchly!
Máslový pudinkový krém: Zaručený postup na univerzální náplň i ozdobu dortů a řezů. Je hedvábně jemný, lehký a lahodný
6 foto Hodnocení 268× Jak udělat krém z pudinku a šlehačky? Důležité je důkladné vychlazení surovin
7 foto Bratislavské řezy podle Josefa Maršálka nadchnou nejvíc milovníky pudinkových moučníků a čokolády
Maďarský dezert epres somlói galuska: Jahodová dobrota připomíná naši žemlovku, ale chutná jako nejlepší dort
Boston cream pie: Jednoduchý dort ze tří složek oslní jemným pudinkovým krémem a dokonalým propojením chutí
5 foto Hodnocení 269× Jak udělat pudinkový krém do košíčků? Nejen vypadají, ale i chutnají luxusně
Hodnocení 27× Chyby při přípravě buchtiček se šodó: Pozor na připálený krém i velikost buchtiček
4 foto Hodnocení 107× Krémy nemusí být jen klasické. Zkuste s námi jednoduchý a chutný ovocný krém
7 foto Hodnocení 185× Pražský koláč pro začátečníky: Bochánky s krémem a drobenkou jsou oblíbené i u nás
Hodnocení 24× Pudinkový krém s pomocí robota s námi zvládne každý. Zkuste to jako profesionálové
Video Hodnocení 8× Ptačí mléko: Oblíbený retro dezert je levný a rychlý. Zvládnou ho i začátečníci
7 foto Dunajské vlny podle Josefa Maršálka: Dvoubarevný moučník s višněmi a vanilkovým krémem chutná skvěle
Pět nejlepších krémů do cukroví: Salkový s máslem, šlehaný vaječný, čokoládový i pudinkový provoní každý sváteční stůl
Přehledný manuál: Jak správně skladovat potraviny, abyste ušetřili peníze i čas. Tyhle jednoduché zásady fungují pro všechny
Jak na dokonalý buřtguláš? Chuť vylepší vývar nebo trocha rajského protlaku, záleží ale i na správném množství cibule