Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
5 foto Hodnocení 3× Jak udělat klobásu v troubě? Poradíme, jak zajistit její šťavnatost i křupavost
8 foto Hodnocení 20× Čokoládová krájecí poleva se nehodí na cukroví, ale pro dorty je jako stvořená
7 foto Hodnocení 2× Jak nahradit vejce v knedlíku? Poradíme, jak docílit chutného oběda i bez vajec
Video Hodnocení 1× Jak udělat smažené cibulové kroužky? Slané mlsání oceníte především k pivu a vínu
13 foto Hodnocení 3× Babiččina kuchyně na podzim voněla čerstvými jablky a jablečnou přesnídávkou
Video Hodnocení 12× Jak rozklepnout vejce jako profesionál? S videonávodem to pro vás bude hračka
7 foto Hodnocení 2× Jak upéct telecí pečeni? Dopřejte si lahodně šťavnaté maso, nebudete litovat
Ovoce, které můžete sklízet i na balkoně: Jahodníky kromě sladké úrody krásně kvetou a zdobí, ostružiny vydrží do prvních mrazíků