Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
6 foto Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
5 foto Hodnocení 34× Chyby při vaření segedínského guláše: Tvrdé maso a nedovařené zelí nepotěší
Segedínský závitek: Netradiční podoba klasického jídla s jemně nakyslou omáčkou skvěle chutná a na talíři vypadá efektně
Szegedinský guláš: Vydatné jídlo s kysaným zelím skvěle zasytí, pro dokonalou chuť je důležité přidat správné koření
Video Hodnocení 46× Jak uvařit segedínský guláš? Připravte s pomocí videoreceptu tento oblíbený pokrm
5 foto Hodnocení 375× Z jakého masa se dělá segedín? Poradíme, jak na dokonalý guláš z kysaného zelí
Video Hodnocení 35× Segedínský guláš: Výborné jídlo s kysaným zelím a masem se naučíte podle videa
Segedínský guláš: Maďarská dobrota je nejlepší den uleželá a důležité je přidat papriku v ten správný moment
Kokosové mléko dávám i do segedínu, prozradila Vilma Cibulková. Jiřinu Bohdalovou naučila vepřové maso na kari
Hodnocení 127× 7 kroků k dokonalému segedínskému guláši: Jak jej připravit jako od maminky a ještě lepší?
Segedínský guláš podle maďarského receptu: Zdravější a chutnější verze, než jakou známe my, se obejde bez mouky