Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
8 foto Ozzákova kuchařka aneb Majonézovej masakr, pivní palivec, rozšmelcovanej vepř a další recepty, co vás dostanou do kolen
Segedínský salát podle ČSN: Kombinace zelí, salámu a mleté papriky nadchne nejen milovníky maďarské kuchyně
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
6 foto Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
5 foto Hodnocení 35× Chyby při vaření segedínského guláše: Tvrdé maso a nedovařené zelí nepotěší
Segedínský závitek: Netradiční podoba klasického jídla s jemně nakyslou omáčkou skvěle chutná a na talíři vypadá efektně
Szegedinský guláš: Vydatné jídlo s kysaným zelím skvěle zasytí, pro dokonalou chuť je důležité přidat správné koření
Video Hodnocení 50× Jak uvařit segedínský guláš? Připravte s pomocí videoreceptu tento oblíbený pokrm
5 foto Hodnocení 377× Z jakého masa se dělá segedín? Poradíme, jak na dokonalý guláš z kysaného zelí
Video Hodnocení 40× Segedínský guláš: Výborné jídlo s kysaným zelím a masem se naučíte podle videa
Segedínský guláš: Maďarská dobrota je nejlepší den uleželá a důležité je přidat papriku v ten správný moment
Kokosové mléko dávám i do segedínu, prozradila Vilma Cibulková. Jiřinu Bohdalovou naučila vepřové maso na kari
V akci: Vinná klobása může směle nahradit kapra či řízek. Stačí si jen vybrat z jednoduchých a rychlých receptů