Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 355 kJ / 1 519 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,85 g |
Tuky | 80,89 g |
Vláknina | 28,24 g |
Cholesterol | 442 mg |
Sodík | 4,37 g |
Sůl | 10,75 g |
Sacharidy | 66,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedínsky guláš II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgrY
Moje poznámka
Segedínsky guláš II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgrY
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 19 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 9 minutami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 27 minutami
Domácí větrníky
Nanina před 8 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 10 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 10 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 10 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 11 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 11 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 11 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 12 hodinami
Tématické fráze:
segedínsky guláš,
segedinsky gulas recept,
segedínsky guláš originál,
segedínský guláš z vepřového,
segedínský guláš bez smetany,
jednoduchy segedinsky gulas,
guláš recept,
recept na segedinsky gulas,
recept segedinsky gulas,
szegedinsky gulas,
segedinski gulas,
recepty segedínsky gulaš,
segedínska kapusta,
segedinsky gulas cz,
segedínsky guláš top recepty,
segoš,
segedínsky,
segedín guláš recept,
segedínská guláš,
recept na segedínský guláš recept
Suroviny:
plecko vepřové,
cibule,
sádlo,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
zelí kysané,
mouka hladká,
kmín drcený,
smetana
Komentáře (10)
1. Byl použit výhradně prorostlý bůček vč. kůže
2. Ml. papriky jsem na 1200g masa dal celý sáček (23g) + špetku pálivé
3. No a správného umami jsem dosáhl česnekem
OT
Často se pýýýše: necháme odležet..., na druhý den chutná lééépe..., atd. atp.
Nevím, já to asi nepoznám...
à propos, nezkoušel někdo pro objektivní posouzení, dnes uvařené jídlo porovnat se stejným jídlem uvařeným včéééra
A kysanou smetanou taky jenom vždy zjemním každou porci až na talíři.