Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Segedínsky guláš II.

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tiktak

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 355 kJ /
1 519 kcal
Bílkoviny120,85 g
Tuky80,89 g
Vláknina28,24 g
Cholesterol 442 mg
Sodík 4,37 g
Sůl10,75 g
Sacharidy66,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mäso pokrájame na kocky. Cibuľu posekanú nadrobno speníme na masti, pridáme mletú červenú papriku a pokrájané mäso, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a opražíme. Potom pridáme pokrájanú kyslú kapustu, podlejeme vodou prikryjeme a udusíme. Krok 2: Múku opražíme nasucho, zalejeme trochou studenej vody, rozmiešame, povaríme, pridáme k mäsu, ochutíme drveným kmínom a dovaríme. Nakoniec primiešame smotanu.

Zveřejněno 31. 3. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Segedínsky guláš II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BgrY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Segedínsky guláš II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BgrY

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

casino: ja segedín milujem, syn veľmi nemusí. Takže, keď uvarim, jem ho 4-5 dní. A ten posledný je fakt naj.

Na TOP je pár rcp na SEGEDÍN (většinou s divokým kořením8-( proto jsem si vybral tento s pouze malou úpravou:-)
1. Byl použit výhradně prorostlý bůček vč. kůže:-! (ve smyslu bůček prorostlý masem a nikoliv bůček prorostlý tukem;-) nakrájený na kostky cca 4x4cm. Včera měla paní casinová skrzevá tu kůži hústa jako pytel na zmije;-) ale dnes už z ní vypadlo cosi ve smyslu: "... a víš, že ta kůže byla jako máslo..., docela jsem si pochutnala!" A ještě vedla řeči o jakémsi Maříkovi a o ledvinách... :-O;-)
2. Ml. papriky jsem na 1200g masa dal celý sáček (23g) + špetku pálivé :yes:
3. No a správného umami jsem dosáhl česnekem:-! Chťově to bylo k nepoznání, ale ta chuť, ta panečku, ta byla :yes::yes::yes:

OT
Často se pýýýše: necháme odležet..., na druhý den chutná lééépe..., atd. atp.:-)
Nevím, já to asi nepoznám...;-(
à propos, nezkoušel někdo pro objektivní posouzení, dnes uvařené jídlo porovnat se stejným jídlem uvařeným včéééra:-?:-K

Výborné:yes::-)

Nadi, konečně normální barva segedínu, jaká má být! :yes ;-) Originál foto od autorky je teda dost podivný... :-((
A kysanou smetanou taky jenom vždy zjemním každou porci až na talíři.:-p

posílám bod a foto, smetanu dávám kysanou až do talíře;-)

Výborný guláš, uvařila jsem ho celé své rodině a vypadal přesně jako na obrázcích! Děti sice brečely, že něco takového jíst nebudou a manžel pak asi půl hodiny po jídle zvracel, ale jinak myslím, že to mělo úspěch! A z té barvy si nic nedělejte, stejně je to jen hmota co pozřeme :-K

Elca274: Tento recept není špatný, jen se mě zdá že by měl mít lepší barvu takhle to vypadá , že má zloutenku:-))

:-p inu barva vypadá zajímavě,kdybych nevěděla, že je to segoš, řekla bych že je to něco s kari či kurkumou. Ovšem nemusí být vůbec špatný.

hezká barva no :-((

:-p:-p:yes:

Tématické fráze:
segedínsky guláš, segedinsky gulas recept, segedínsky guláš originál, segedínský guláš z vepřového, segedínský guláš bez smetany, jednoduchy segedinsky gulas, guláš recept, recept na segedinsky gulas, recept segedinsky gulas, szegedinsky gulas, segedinski gulas, recepty segedínsky gulaš, segedínska kapusta, segedinsky gulas cz, segedínsky guláš top recepty, segoš, segedínsky, segedín guláš recept, segedínská guláš, recept na segedínský guláš recept

Suroviny:
plecko vepřové, cibule, sádlo, paprika sušená sladká, sůl, pepř, zelí kysané, mouka hladká, kmín drcený, smetana

Přidat fotografie receptu