Hovězí na smetaně dle starých hanáckých receptů: Marinujte ho dva dny a vařte pomalu, projeví se to na jedinečné chuti
Náš život s celiakií: Tento bezlepkový chléb z červené čočky si Áňa zamilovala a chutná i jiným členům rodiny
Jak připravit nakládané ředkvičky: Sladkokyselý nálev jim dodá super svěží chuť a zmírní jejich pikantnost
5 foto Hodnocení 21× Jak udělat sladkokyselé zelí? Dušené zelí je fantastickou přílohou k pečenému masu
7 foto Hodnocení 68× Jak na přípravu sladkokyselého nálevu? Hodí se na okurky, papriky i čalamády
5 foto Hodnocení 1× Ananas v kuchyni: Zamilujete si ho v dezertech i ve sladkokyselé omáčce s masem
Retro hit: Dýňový kompot à la ananas voní skořicí a hřebíčkem, důležité je dýni předem marinovat v octovém nálevu, aby nezměkla
Houby ve sladkokyselém nálevu neboli houby s octem: Do kulajdy se hodí více než sušené a jsou skvělé i jako příloha místo okurek
5 foto Hodnocení 155× Jak připravit zelný salát z čerstvého zelí? Je skvělou přílohou k obědu i ke grilovaným pokrmům
Polévka z hlávkového salátu je jemná díky smetaně, lehce kyselá po citronu, voní koprem a s opečenou slaninou chutná božsky
Hodnocení 102× Jak uvařit fazolkové lusky na smetaně? Česká klasika je oblíbená u dětí i dospělých
Hodnocení 158× Přílohové hlávkové zelí k masu a knedlíkům - to není úplně snadná disciplína. S našimi radami to ale zvládnete hravě
Hodnocení 66× Zelí ve sladkokyselém nálevu je výborným polotovarem k přílohovému zelí nebo zelným salátům. Poradíme, jak ho zavařit
Provensálské koření: Do směsi stačí jen pět druhů bylinek, důležité je jejich správné usušení a uložení v dobře těsnících nádobách
Penny dnes zavře dřív, aby se zaměstnanci mohli dívat na hokej. Dobře děláte, palec nahoru, reagují zákazníci