Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
Kosmatice aneb Smažené pochoutky z květů černého bezu: Vynikající jsou ve sladké i slané verzi, třeba v sýrovém těstíčku
Video Hodnocení 8× Jak připravit kuřecí řízky v těstíčku? Vyměňte klasický trojobal za sýrové těstíčko
Třebechovický řízek: Krajová specialita z uzeného masa chutná skvěle díky speciálnímu těstíčku se zelím
12 foto Hodnocení 45× Nejoblíbenější recepty na řízky: Česká klasika, která k obědu nikdy neomrzí
5 foto Hodnocení 90× Jak udělat cibulové kroužky? Fantastická a křupavá pochoutka se hodí nejen k pivu
5 foto Hodnocení 61× Jak udělat řízky z pýchavky? Z jediné houby nasytíte celou rodinu a ještě sousedy
18 foto Hodnocení 31× 7 receptů na smaženou cuketu: Letní řízečky báječně chutnají v trojobalu i v těstíčku
7 foto Hodnocení 49× Jak udělat cuketu na pánvi? Usmažte ji jen tak, v trojobalu nebo v křupavém těstíčku
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Staročeské smažené kosmatice: Květy černého bezu se dají připravit nasladko i naslano podle snadných receptů
6 foto Hodnocení 495× Jak připravit těstíčko na obalování? Řízky jsou šťavnaté a těstíčko skvěle křupavé
Deep fried butter aneb Smažené máslo: Kousky másla v křupavém těstíčku jsou sladkým pouťovým hitem z Ameriky
Retro: Plumlovský řízek zažene hlad i bez přílohy a kdysi stál 15 Kčs stejně jako biftek. Typické pro něj jsou tři zvláštní ingredience
Kosmatice, to je nejlepší možnost, jak využít květy černého bezu. Křupavé těstíčko vylepší rum, důležité je krátké smažení při vyšší teplotě
8 foto Usmažili jsme dokonale křupavé cibulové kroužky a spočítali náklady: 100 g domácí dobroty vyjde na pouhých 14 Kč
Sedmikrásky si můžete vychutnat jako jedlou ozdobu na dezertu či v polévce. Mladé listy osvěží pomazánky
Retro okénko: Pěkně vykutálené oplatky Fidorky dřív stály kolem 2 Kčs. Pochutnáváme si na nich již sto let