Suroviny pro +20
+20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 041 kJ / 1 922 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,78 g |
Tuky | 115,13 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 192 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 192,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tescoma sušenky s čokoládovými bonbónky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9o7
Moje poznámka
Tescoma sušenky s čokoládovými bonbónky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9o7
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 12 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 15 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 5 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 7 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 7 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 8 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 8 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 8 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 9 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 14 hodinami
Tématické fráze:
co delat s cokoladovimi bombony,
recept teskoma,
tescoma recepty,
makový dort tescoma,
sušenky podle tescoma
Suroviny:
čokoláda na vaření,
tuk 100%,
mouka hladká,
žloutek,
tuk rostlinný,
cukr moučkový,
Komentáře (2)
Pro ty, co si nedají dohromady jedna a jedna, tak "sušenky" jsou čistokrevné LINECKÉ. Stačí počkat do vánoc a nemusíte je naschvál dělat
No, já bych přidal ještě kůůůru a špetku soli