Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Jak bezpečně převážet a skladovat jídlo v autě, když venku vládne vedro: Využít se dá místo pod sedačkou i dobře zvolený obal
7 foto Hodnocení 10× Jak dlouho vydrží velikonoční beránek? Trvanlivost se liší podle druhu těsta
6 foto Hodnocení 3× Jak dlouho vydrží vařené vepřové maso? Víme, jak ho uchovat i jak poznat to zkažené
5 foto Hodnocení 1× Jak uchovat rozkrojený ananas? Dbejte především na zamezení přístupu vzduchu
7 foto Hodnocení 4× Jak zavařit jablka do sklenic? Jednoduchý návod pro začátečníky krok za krokem
12 foto Hodnocení 99× Jak zavařit křen? Přinášíme jednoduchý recept pro dlouhodobé skladování ostrého křenu
8 foto Hodnocení 51× Jak zpracovat dýni do zásoby? Dá se zamrazit nebo zavařit nasladko či naslano
13 foto Hodnocení 10× Jak uchovat ředkvičky dlouho čerstvé? Poradíme vám trik, jak jim navrátit svěžest
7 foto Hodnocení 20× Jak zavařit cukety jako okurky? Mladé cukety přijmou skvělou chuť nálevu a koření
7 foto Hodnocení 35× Jak dlouho lze uchovat maso v mrazáku? To záleží na druhu masa, poradíme vám
27 foto Výlety za jídlem…a vínem. V Kutné Hoře můžete degustovat přímo na vinici, a to hned u chrámu sv. Barbory