Vláčný karamelový koláč s tvarohem: Podle hrníčkového receptu se povede i začátečníkům a chutná skvěle
6 foto Hodnocení 2× Jak dlouho vydrží vařené vepřové maso? Víme, jak ho uchovat i jak poznat to zkažené
5 foto Hodnocení 1× Jak uchovat rozkrojený ananas? Dbejte především na zamezení přístupu vzduchu
7 foto Hodnocení 3× Jak zavařit jablka do sklenic? Jednoduchý návod pro začátečníky krok za krokem
12 foto Hodnocení 92× Jak zavařit křen? Přinášíme jednoduchý recept pro dlouhodobé skladování ostrého křenu
8 foto Hodnocení 51× Jak zpracovat dýni do zásoby? Dá se zamrazit nebo zavařit nasladko či naslano
13 foto Hodnocení 5× Jak uchovat ředkvičky dlouho čerstvé? Poradíme vám trik, jak jim navrátit svěžest
7 foto Hodnocení 19× Jak zavařit cukety jako okurky? Mladé cukety přijmou skvělou chuť nálevu a koření
7 foto Hodnocení 34× Jak dlouho lze uchovat maso v mrazáku? To záleží na druhu masa, poradíme vám
7 foto Hodnocení 22× Kvíz na téma vejce: Co vše o nich víte? Přinášíme několik rad a zábavný kvíz
4 foto Hodnocení 13× Jak připravit maso před uložením do mrazáku. 5 pravidel pro zachování kvality
Jak podle cukráře Josefa Maršálka dovést k dokonalosti laskonky a makronky? Fígl je v přípravě italského a švýcarského sněhu
Výborná gulášová polévka 3x jinak: Ať ji děláme s masem nebo bez, klíčové je přidat rajský protlak a papriku ve správný moment
Jak na tu nejlepší vajíčkovou pomazánku? Výraznou chuť jí dodá hořčice, barevnost medvědí česnek, petrželka či kopřivy