Seriál "Jak na to" vám prozradí nejrůznější tipy, triky a vychytávky na lecjaká kuchyňská témata
Seriál "Jak na to" představuje nejrůznější tipy, rady a vychytávky na kuchyňská témata, jako je například pečení, vaření, zavařování, sušení, krájení, smažení, grilování, ale i třeba skladování či sklízení úrody ze zahrádky.
Koncept seriálu "Jak na to"
Co se skrývá za seriálem "Jak na to"? Jedná se o nejrůznější články, které mají pomoci v kuchyni, a to nejen začátečníkům. Jejich cílem je předat lidem různé vychytávky, jednoduché (video)návody, dobré rady, zajímavé tipy či rychlé recepty, díky kterým bude práce v kuchyni hračka a výsledek zaručen.
Předchozí 1 … 43 44 45 46 47 … 65 … Další
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Polévka z ledového salátu
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno před 14 hodinami
Kokosové sušenky (cookies)
Přidáno před 16 hodinami
Hovězí závitky na víně (s mrkví)
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí směs à la Indie
Přidáno před 17 hodinami
Řezy s karamelovým krémem ze Salka
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pane carasau: Křupavý chléb skvěle nahradí chipsy, čerstvý vydrží rok a na tuto pochoutku ze Sardinie potřebujete jen 3 ingredience
Pět způsobů, jak využít ředkvičky: Křupejte je v salátu, v pomazánce, uvařte je v polévce, upečte či osmažte
Jak na houbové rizoto podle Jamie Olivera? Když zvolíme správnou rýži a vše dochutíme citronem a parmazánem, bude jídlo dokonalé