Seriál "Jak na to" vám prozradí nejrůznější tipy, triky a vychytávky na lecjaká kuchyňská témata
Seriál "Jak na to" představuje nejrůznější tipy, rady a vychytávky na kuchyňská témata, jako je například pečení, vaření, zavařování, sušení, krájení, smažení, grilování, ale i třeba skladování či sklízení úrody ze zahrádky.
Koncept seriálu "Jak na to"
Co se skrývá za seriálem "Jak na to"? Jedná se o nejrůznější články, které mají pomoci v kuchyni, a to nejen začátečníkům. Jejich cílem je předat lidem různé vychytávky, jednoduché (video)návody, dobré rady, zajímavé tipy či rychlé recepty, díky kterým bude práce v kuchyni hračka a výsledek zaručen.
Předchozí 1 … 45 46 47 48 49 … 67 … Další
Další témata
Další recepty
Nejnovější recepty Více
Schiacciata/skačáta sendvič
Přidáno před 3 hodinami
Burgery z trouby
Přidáno před 5 hodinami
Staročeské vepřové kostky na zázvoru a cibuli
Přidáno před 6 hodinami
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 21 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno 21. 5. 2024 12:56
Dalamánkové bagety
Přidáno 21. 5. 2024 11:25
Přečtěte si Zobrazit více
Tyrolský gröstl: Dokonalá specialita se zbytků masa a brambor zasytí nejen horaly. Osmažená cibulka a volské oko dají jídlu korunu!
Retro cukroví: Sandokanovy oči ze tří vrstev, domácí čokoláda ve formičkách nebo falešné Ferrero Rocher přijdou k chuti i dnes
Vývar z vepřových kostí si zaslouží péči. Pečené kosti a pomalé tažení mu dodají sílu a fantastickou chuť