Seriál "Jak na to" vám prozradí nejrůznější tipy, triky a vychytávky na lecjaká kuchyňská témata
Seriál "Jak na to" představuje nejrůznější tipy, rady a vychytávky na kuchyňská témata, jako je například pečení, vaření, zavařování, sušení, krájení, smažení, grilování, ale i třeba skladování či sklízení úrody ze zahrádky.
Koncept seriálu "Jak na to"
Co se skrývá za seriálem "Jak na to"? Jedná se o nejrůznější články, které mají pomoci v kuchyni, a to nejen začátečníkům. Jejich cílem je předat lidem různé vychytávky, jednoduché (video)návody, dobré rady, zajímavé tipy či rychlé recepty, díky kterým bude práce v kuchyni hračka a výsledek zaručen.
Předchozí 1 … 4 5 6 7 8 … 26 … Další
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 3 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 4 hodinami
Ananasové kytičky
Přidáno před 8 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jamaican ginger cake: Pikantní verze perníku má výraznou chuť a vůni po zázvoru a vláčnost mu dodává jedna důležitá ingredience
Jídelníček královny Alžběty II.: Snídá uzeného sledě, večeří gaelský steak a miluje čokoládový dort!
Slavné omáčky: Na beurre blanc, skvělou máslovou omáčku k rybám stačí jen tři základní ingredience. Víte, které?