uvařila 31. 1. 2015 18:10
SUŠENÉ JABLKA
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 1. 2015 18:10
SUŠENÉ JABLKA
hrušky sušené, skořice celá, skořice mletá, anýz, badyán, koření hřebíček, cukr vanilkový, povidla švestková, perník strouhaný
Přidáno před 52 minutami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Pečeme bez vážení... mramorovou bábovku, vláčnou roládu i citronové řezy
Jitka Smutná poradila Jiřině Bohdalové, jak na perfektní zapečené lilky na rajčatech. Fígl je v použití dvou druhů sýra i čerstvé bazalky
Sušená rajčata: Jejich příprava je jednoduchá a stačí jen pár ingrediencí, pozor ale na na bylinky, které použijete