uvařila 25. 1. 2016 11:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 1. 2016 11:52
máslo, sádlo, cukr, cukr vanilkový, žloutek, sůl, citron, ořech muškátový, brusinky, droždí sušené, mléko, mouka hladká, mouka polohrubá, kardamom mletý, vejce, mandle plátkové
Přidáno před 41 minutami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Holka u plotny radí: Hrníčková pařížská bábovka voní po čokoládě, je úžasně vláčná a na přípravu neskutečně snadná
Krkovička v máslové marinádě: Fantastickou chuť másla a koření doladí černé pivo, křehkost zajistí delší marinování
Trojbarevné řezy s krémem: Aby byl krém lehký a nadýchaný, je důležitá správná teplota surovin a tvaroh bez hrudek