Soutěž Peče celá země 2022 vyhrála Martina! Nabízíme exkluzivní rozhovor s vítězkou, která chystá hříšnou knihu Šárka Adámková
Pikantní ředkvičky: 5 tipů, jak je využít do salátu, pomazánek, do polévky i při grilování 20. 5. 2022 Lucie Cermanová
Den dětí: Oslavte jej s nápaditě a stylově. Vyrobte jim želé hady, housenky z ovoce nebo domácí nanuky 20. 5. 2022 Lucie Cermanová
Malé občerstvení na cesty: Slané muffiny upečete raz dva. Jak je správně péct a co s čím kombinovat? 19. 5. 2022 Lucie Cermanová
Manuál mražení bylinek: Které můžete dát k ledu a jak na to? Pomůže máslo i vývar 19. 5. 2022 Lucie Cermanová
Kuře z jednoho pekáčku: Večeře skoro bez práce ve třech různých variacích. Zvládnete to levou zadní! 18. 5. 2022 Lucie Cermanová
Flambování dodá pokrmu zajímavou chuť a ani vás neopije. Takhle jednoduše se dělá 18. 5. 2022 Lucie Cermanová
Slavíte narozeniny? Máme pro vás 6 tipů na rychlé občerstvení ve stylu španělských tapas. Zvládnete je do 10 minut 16. 5. 2022 Lucie Cermanová
Mexická kuchyně dala světu perfektní plněné placky quesadillas. Takhle jednoduše se dělají 16. 5. 2022 Lucie Cermanová
Byliny v kuchyni: Libečková sůl skvěle ochutí brambory, libečkové pesto vylepší těstoviny 15. 5. 2022 Lucie Cermanová
Marinování a jak na to: Připravte si tři nejlepší marinády na kuře i steaky 15. 5. 2022 Lucie Cermanová
Jak na kosmatice: Smažené květy černého bezu jsou delikatesa, kterou si nesmíte nechat ujít 14. 5. 2022 Lucie Cermanová
Jak na techniku restování, kterou si oblíbil i Zdeněk Pohlreich? Důležitá je příprava! 14. 5. 2022 Lucie Cermanová
Jak na pomalé dušení v troubě: Tyhle fígle udělají delikatesu i z „podrážky“ 13. 5. 2022 Lucie Cermanová
Rebarborový kompot: Jak jej připravit a dochutit, aby byl dokonalý? Pomůže hřebíček i citronová kůra 13. 5. 2022 Lucie Cermanová
Sladká americká kuchyně: Limetkový koláč nebo čokoládové sušenky nemají chybu. Takhle si je připravíte snadno i doma 12. 5. 2022 Lucie Cermanová
Čeká vás svatba? Tohle je klasické menu se svíčkovou. Zkuste ji připravit podle šéfkuchaře Jana Punčocháře! 12. 5. 2022 Lucie Cermanová
Pampelišky jsou přírodní poklad: Vyrobte si pampeliškový olej, využijete jej třeba při opalování 11. 5. 2022 Lucie Cermanová
Italská kuchyně: Umíte připravit pravé italské těstoviny ravioli? Není to žádná věda 11. 5. 2022 Lucie Cermanová