Pěstujeme rajčata: Pět kroků, kterými podpoříte dozrávání. Nezapomeňte na správné hnojení a zaštipávání
Borůvkové koláče od finalistky Peče celá země Terezy: Voní máslem, ovocem i rumem, nadchnou skvělou drobenkou
Pěstujeme rajčata: Pět kroků, kterými podpoříte dozrávání. Nezapomeňte na správné hnojení a zaštipávání
Švejžužu v české verzi je úplně jiné než originál, ale chutná výborně. S rýží máte na stole skvělý oběd
Maličké koláčky rumáčky: S vůní rumu a tvarohovou nádivkou s rozinkami jsou dokonalé a zachutnají všem
Celerové karbanátky se šunkou a uzeným sýrem: Skvěle chutnají s bramborovou kaší, ale i studené ke svačince
Jablečný ocet jako účinný pomocník na kontrolu cukru v krvi: Dejte si panáka před vydatným jídlem a tělo vám poděkuje
Bylinkové brambory s krkovičkou z jednoho pekáčku: Rychlý a snadný oběd provoní slanina i čerstvé bylinky
Pěstujeme rajčata: Co dělat, když plody šednou, praskají nebo rajským hnědnou listy? Na každý problém je řešení
Karbanátky z brambor a balkánského sýru: Výborný teplý i studený oběd. Jídlo se hodí i jako pohoštění
Koláč z cukety: Skořicí vonící nadýchaný a vláčný moučník máte v troubě během pár minut, božsky chutná i politý čokoládou
Pět rybízových dezertů: Nepečený jogurtový řez s rybízem je krásně vláčný a zmrzlina s lehce nakyslou chutí báječně osvěží
Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience
Perfektní buřtguláš nejen na chalupu: Buřty je dobré předem krátce orestovat a fígl je i ve správném množství cibule