Jak na vynikající smaženou vídeňskou cibulku k roštěné či ke guláši? Podle receptu Romana Pauluse bude dokonale křupavá
Nejlepší jídla z brokolice: Skvěle chutná zapečená se sýrem, výborný je šťavnatý karbanátek i vydatná polévka
Domácí Big Mac i s tajemnou omáčkou máte připravený za chvilku: Chutná lépe než ve fastfoodu a přípravu zvládne každý
Nejlepší jídla z brokolice: Skvěle chutná zapečená se sýrem, výborný je šťavnatý karbanátek i vydatná polévka
Přátelské kotletky: Křehké a šťavnaté maso s křupavou kůrčičkou potřebuje před pečením správně ochutit a dobře orestovat
Tvarohová bábovka je báječně vláčná a božsky chutná. Přitom je snadná na přípravu a vydrží déle než klasická piškotová
Bramboráky se zelím: Varianta klasiky s kysaným zelím je křupavá a krásně šťavnatá, důležité je zvolit správnou teplotu smažení
Staré hrušky můžete využít nejen do koláče. Udělejte z nich lahodný med, pikantní čatní, výborné smoothie nebo omáčku k masu
Jak na ty nejlepší bramborové knedlíky? Pro skvělou chuť a dokonalou konzistenci stačí přidat jednu ingredienci
Potřebujete nejen na svatého Valentýna probudit vášeň? Pomůže jablko, med chilli i celer a další afrodiziakální ingredience
Pět jednoduchých valentýnských dezertů pro zamilované chvíle. Využijte lahodnou čokoládu, voňavé jahody i mascarpone
Jak osmažit housku do polévky? Na dokonalé křupavé krutonky je ideální starší pečivo, dostatek tuku i voňavé bylinky
Míša řezy: Hrníčková varianta oblíbeného moučníku s křupanou vrstvou čokolády a tvarohem je osvěžující a skvěle chutná
Poctivá uzená polévka: Uzená vepřová žebra je třeba dostatečně dlouho vařit a nesolit, další rozměr chuti dodá zelenina
Připravte si vynikající játrové knedlíčky do polévky. Nejlépší jsou z jemných kuřecích jater v kombinaci se správným kořením
Jahodové srdce z lásky: Nepečený tvarohovo-pudinkový dortík s jahodami a želé je krásně osvěžující a lahodný
Křupavé a chutné houstičky podle babičky jsou krásně nadýchané a vláčné, při pečení stačí použít jeden osvědčený trik
Větrníkový dort z odpalovaného těsta: Voní jemným karamelovým krémem a se šlehačkou chutná fantasticky
Sedm rad, jak snadno stáhnout sůl z polévky nebo omáčky. Poslouží nejen vývar a voda, ale také brambora, mléčné produkty či cukr
Kynuté koblihy připravujeme z hladké mouky s vysokým obsahem lepku. Budou pak krásně nadýchané a pružné uprostřed
Kuřecí játra jako minutka jsou měkká, nádherně šťavnatá a plná chuti. Stačí je předem dobře připravit a správně opékat