Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 994 kJ / 1 433 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,15 g |
Tuky | 122,53 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 375 mg |
Sodík | 2,66 g |
Sůl | 6,85 g |
Sacharidy | 10,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní vepřové plátky na rumu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmXE
Moje poznámka
Pikantní vepřové plátky na rumu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmXE
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 16 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 16 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 50 minutami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 1 hodinou
Květáková polévka
ilonkakulisek před 2 hodinami
Banánové lívance
MichaelaZamostna před 2 hodinami
Panzanella s pečenými rajčaty
preclik.jana před 2 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Petulice před 2 hodinami
Vydatná hrachovka
Fitulka před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 4 hodinami
Italské plněné placky
Lucie1001 před 6 hodinami
Helenské rohlíky
Tynaja před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřové plátky,
vepřové plátky recept,
veprovy platek,
pikantní vepřové plátky,
maso na rumu,
vepřové na rumu,
maso s rumem,
vepřové plátky recepty,
vepřové maso na rumu,
vepřové plátky hermelín,
vepřové plátky rum,
pikantní plněné vepřové plátky,
pikantní vepřové,
vepřový na rumu,
vepřové maso v rumu,
vepřové plátky rum šlehačka,
hermelín vepřové maso,
vepřové maso plátky recepty,
vepřové plátky s hermelínem,
vepřový plátek recept
Suroviny:
maso vepřové,
šlehačka,
rum,
omáčka sojová,
sýr hermelín,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
olej
Komentáře (10)
Opět krásně naservírovaný pokrm...
Pro Lemarti: díky vysokým teplotám jsou ředkve hořké a Tvůj dip je výborný nápad je zpracovat a nemuset vyhazovat. Už mám nadělanou celou misku zítra do práce. Díky za recept.