Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 675 kJ / 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,14 g |
Tuky | 38,37 g |
Vláknina | 8,58 g |
Cholesterol | 125 mg |
Sodík | 41 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 62,99 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gmy
Moje poznámka
Banánový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gmy
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 25 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 28 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 30 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 13 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
banánový chleba,
banánový chléb,
banánový chleba recept,
banánový chléb recept,
pekárna chleba recepty,
pekárna chleba,
recept na banánový chléb,
recept banánový chleba,
pečení chleba v domácí pekárně,
pečěme chleba,
recept na banánový chleba,
banánový chléb z domácí pekárny,
recept bananovy chleb,
peceme chleba v domaci pekarne,
recepty bananovy chleb,
pečeme v pekárně,
bananovej chleba,
recepty na pečení chleba,
recepty na pečení chleba v domácí pekárně,
bananovy chleba z pekarny
Suroviny:
smetana ke šlehání,
mléko,
sůl,
cukr,
banán,
mouka hladká,
mouka celozrnná,
droždí
Komentáře (5)