Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 874 kJ / 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,00 g |
Tuky | 70,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 3,40 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 4,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Roštěnky naklepeme jen lehce klouby, ne paličkou.
Krok 2: Posolíme a opepříme.
Krok 3: Zapékací mísu potřeme olejem a vložíme roštěnku, potřeme ji také olejem a položíme další opět potřeme a tak dál.
Krok 4: Dáme do lednice nejlépe na 24 hodin odležet.
Krok 5: Roštěnky druhý den usmažíme na pánvi a pak je naskládáme na vymazaný pekáček, jednu vedle druhé.
Krok 6: Na každou dáme polovičku kompotované broskve a na ni plátek Hermelínu.
Krok 7: Spíchneme párátkem nebo jehlou a dáme do horké trouby zapéct.
Podáváme s vařeným bramborem.
Podáváme s vařeným bramborem.
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí roštěnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zp8
Moje poznámka
Domácí roštěnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zp8
Nejnovější recepty
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno před 14 hodinami
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 16 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 16 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
volvac@seznam.cz před 1 hodinou
Rybízová marmeláda do 10 minut
douver před 3 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 3 hodinami
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 13 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 13 hodinami
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 13 hodinami
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 15 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 15 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 16 hodinami
Tématické fráze:
roštěnky,
hovězí roštěnky,
rostenka,
roštěnky recept,
roštěná steak,
rostenka recept,
recept na roštěnku,
roštěnky v troubě,
steak z rostenky,
steak z roštěné recept,
steak z roštěné,
roštěnka a dáme do trouby,
hovězí roštěná recept,
recept na rostenky,
roštěnky recepty,
hovězí roštěnky recept,
hovězí roštěná steak,
vepřová roštěnka a dáme do trouby,
roštenka recepty,
hovězí roštěnka
Suroviny:
roštěná hovězí,
kompot broskvový,
sýr hermelín,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (7)