Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní prsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPKQ
Moje poznámka
Kachní prsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPKQ
Nejnovější recepty
Burizonové kuličky
Přidáno před 57 minutami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 1 hodinou
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 18 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 18 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 19 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule s medvědím česnekem a paprikou v pomalém hrnci
Pavlina06 před 13 minutami
Kokosky - sněhové s kokosem
Teryshek před 26 minutami
Pečený rolovaný bůček s dušenou kapustou
mustafka před 47 minutami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Andruse před 5 hodinami
Vepřová krkovice s bramborem v PH
Pavlina06 před 6 hodinami
Zdravý makový koláč
Janicee před 14 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 15 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 15 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 17 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 17 hodinami
Tématické fráze:
kachní prsa recept,
kachní prsa,
kachni prsa recepty,
recept na kachní prsa,
kachna recept,
recepty na kachní prsa,
recept kachní prsa,
jak péct kachni prsa,
recepty kachní prsa,
naložená kachní prsa,
kachní prso recept,
kachni,
kachní prso,
jak udelat kachni prsa,
kachna recepty,
recepty z kachních prsou,
top recepty kachní prsa,
kachní prsa - úprava,
top recepty kachna,
naložené kachní prsa
Suroviny:
bobkový list,
pepř,
koření nové koření,
jalovec,
kůra citronová,
šťáva citronová,
sůl,
máslo,
prsa kachní
Komentáře (10)
Jj, vím o čem mluvíte..., občas se k tomuto jídlu nachomejtnu a pochutnám si
Minutková kachní prsa
Recept ještě nebyl hodnocen 4,7No, ale stejně mám raději propečenou klasiku
Včera jsem pekl káču vcelku, dnes jsem obíral kosti a slupl jsem i 1/4 "ukradených" prs
Už je to ok
Jj, vypadá...
...přesně jako když se dělá hodinu při 200°C